Cum au făcut studenţii pedelişti pe liberalii

Cum au făcut studenţii pedelişti pe liberalii

7
DISTRIBUIȚI

intersectia michelangelo02

Pedeliştii din Timiş au poftă de glumă şi nu se dau în lături de la nimic ca să se distreze.


Mai mulţi studenţi membrii ai partidului portocaliu s-au jucat de-a liberalii şi au pornit la monitorizarea şantierelor din Timişoara. Primul obiectiv a fost Michelangelo acolo unde studenţii care au făcut poze din liftul unei bănci din apropiere. Peisajul a fost unul deja cunoscut – muncitori puţini şi „harnici”. Al doilea popas a fost Piaţa Bălcescu acolo unde traficul este blocat din cauza lucrărilor care nu au fost finalizate. „Mi-e jenă să îl numesc mincinos, îi respect calitatea de profesor, îi respect vârsta, dar ne amăgeşte cu ziarul pe care îl tipăreşte din bani publici, dar marile proiecte sunt altele decât le prezintă el în ziarul cu care manipulează(n.r. Monitorul Primăriei)”, a comentat şeful studenţilor democrat liberali din Timiş, Adrian Lulciuc. Acesta a explicat ca de fapt cei care suferă din cauza „hărniciei” muncitorilor de pe şantiere sunt studenţii, nu mai puţin de 35.000, din care 15.000 au propriile maşini. Lulciuc a mai precizat că îi va trimite primarului imaginile cu realitatea de pe şantiere.

7 COMENTARII

  1. gluma sau nu, adevarul e ca de luni o sa ne ia dracu pe toti in trafic. robu gestioneaza foarte prost tot orasul, nu doar zona asta, sunt multe strazi blocate si lucrari incepute si lasate de izbeliste. mergeti in cartierele marginase, unde a sapat sa bage canalizarea si a lasat drumurile asa, cu noroi, din noiembrie anul trecut! rusine robu!!!

  2. Gluma sau nu Robu face treaba si schimbarea e vizibila pentru toti cetatenii 😉 sa ii vad pe acesti studenti inconstienti atunci cand vor fi gata toate proiectele lui Robu inainte de termen! 🙂

  3. ce copiii naivi..iesi in presa cu ceva constructiv nu cu mistouri! robu a facut intr-un an cat ciuhandu nu a facut in 16…deci fara suparare dar e orea tare ca primar 😉

  4. Nu pot sa cred ca tot voi comentati, pdl-isti frustrati care nu faceti nimic pentru orasu asta. Domnul primar Nicolae Robu a facut multe schimbari in bine pt orasul nostru si suntem mandrii de el. Si da, puteti sa-i trimiteti pozele care le-ati facut impreuna cu multumirile pentru tot ce face pt voi. Sa va fie rusine!

  5. Ce misto este sa citesti comentarii facute de sustinatori ai primarului – care se prefac ca uita ca unele lucrari trebuiau deja finalizate sau ca acum se lucreaza destul de agale. Din cate am inteles eu, despre asta este vorba in articol, nu despre comparatia Robu – Ciuhandu.

  6. Domnu primar vopsit a facut un cacat! Se ocupa de cartierul lui, de ACS POli, nu de oras! Isi plateste „datoriile” din campanie! Se chinuie sa dea fratilor Cristescu cladirea Spitalul;ui de Dermatologie sa isi faca banditii aias un han acolo!!! Acum vrea sa dea PSD-ului un bloc drept sediu cu 100.000 de ewuro, in timp ce el valoreaza 1.500.000!!!! A mintit si a facut afacveri cu acvariul din centru!!! A pus niste palmieri aiurea prin oras!!! Nu a facut nimic pentru cetateni! Daniela s si Andrei m, se vede ca in spatele numelor false e unul si acelasi om al primarului USL-ist! Te crezi prea destept? Lingau de doi bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.