Îndemnul unei noi melodii tomnatice, fabricate în Timişoara: Stai calm! VIDEO

Îndemnul unei noi melodii tomnatice, fabricate în Timişoara: Stai calm! VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

mikef

Muzicianul timişorean Mike F revine în atenţia melomanilor cu o nouă colaborare numită Stai calm, melodia realizată alături de raperul timişorean Eli şi solistul trupei Persona, Gaben, urmând să beneficieze în viitorul apropiat şi de un videoclip.

După ce în luna iulie a acestui an Mike F şi Gaben au lansat piesa Like a rockstar, Mihai Frătziman (numele adevărat al lui Mike F) a revenit cu o piesă sinceră, potrivită pentru zilele tomnatice. „Nu este pentru prima dată când colaborez cu Eli, am mai lucrat alături de el şi de George Hora pentru <<Necomercial la radio>>, care s-a dovedit a fi o melodie foarte bună şi gustată de publicul larg.


Pentru noul single am încercat să fuzionăm  rock-ul cu hip-hop-ul electro. Gaben  face o treabă grozavă cu chitara şi refrenele  iar eu cu Eli ne-am ocupat de partea interpretativă. Am încercat să fac o piesă sinceră , uşor melancolică pregătită pentru zilele tomnatice. Piesa va beneficia şi de un videoclip,  în curând  şi sperăm să iasă ceva  foarte tare. Videoclipul va fi regizat de mine în colaborare cu Cosmin Bălţoi şi nelipsitul Doban Lucian, care s-a ocupat şi de instrumentalul piesei“, ne-a declarat Mike F.

Muzicianul a lansat anul trecut nu mai puţin de patru melodii noi, care anunţă apariţia unui material discografic aflat în pregătire de ceva vreme, Mike F a debutat oficial în anul 1999, sub numele de Frătziman pe o compilaţie de hip-hop, iar patru ani mai târziu a pus bazele formaţiei M.A.A.T. (Mişcare Anticomercială Atribuită Timişoarei). A renunţat la acest proiect din cauza concepţiilor diferite pe care le avea faţă de ceilalţi colegi, iar în 2005 şi-a lansat primul album solo, “Proteste Prohibite”. Anul trecut, muzicianul şi-a schimbat numele în Mike F.

4 COMENTARII

    • Marele critic. Oamenii astia fac muzica de multa vreme. Daca nu ii apreciezi, treci peste, dar nu manca ce nu trebuie. Creezi cumva muzica? As fi curios s-aud ceva de la tine.

  1. reformulez si completez – DUPA PAREREA MEA de ascultator, vocile rap sunt slabe, Gaben e ok:)

    argumentele tale nu functioneaza – nu cred ca e important de cand fac oamenii muzica si nici daca eu sunt creator la randul meu. sunt multi artisti care au avut succes fara sa fie apreciati de breasla:) in schimb, din miile de opinii de ascultator se naste succesul (sau nu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.