Alături de Michi, fără jurnaliştii senzaţionali

Alături de Michi, fără jurnaliştii senzaţionali

4
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 22

Ştirea conform căreia Michi de la Şuie Paparude a suferit un infarct imediat după concertul pe care trupa l-a susţinut în cadrul evenimentului Re:Fresh TM a creat vâlvă în rândul fanilor trupei, pe bună dreptate. După cum era de aşteptat, mulţi reprezentanţi ai presei au profitat de acest subiect pentru a-şi demonstra pe deplin incompetenţa. Poate chiar şi stupizenia. Nu mai e un secret pentru nimeni că gazetarii ăia care se consideră jurnalişti „de subiecte bune“ (citiţi şi de senzaţional) se comportă ca nişte animale de la Zoo în multe clipe. Şi de data aceasta, n-au scăpat acest prilej. Partea proastă e că nu numai ei au tratat subiectul „după ureche“, ci şi unii de la care ai fi avut niscaiva pretenţii. Oamenii ăştia care cică sunt  jurnalişti au început să inventeze diverse povestiri, să hărţuiască diverşi martori aflaţi la faţa locului pentru a fabrica un story emoţionant. „Cum a fost? Zi-mi  ceva lacrimogen despre ăla, că trebuie să inventez ceva frumos.


Altceva mai bun nu ai, ceva care să facă trafic?.

Acestea au fost câteva întrebări puse de aşa zişii jurnalişti în încercarea de a pune pe roate subiectul Michi.  Poate aţi văzut şi voi poza aceea în care o sumedenie de cameramani, operatori şi diverşi alţi atârnători se înghesuiau în jurul muzicianului, aflat pe o targă , la Spitalul Judeţean. Unii au dat poze şi imagini cât se poate de inadecvate la faţa locului. Totul în numele informaţiei updatate la zi, în spiritul informării cititorului. Tuturor jurnaliştilor „de bine“ din ţara asta le recomand să-şi mai spele din când în când creierele şi să înceapă să gândească cu propriul. Dacă au aşa ceva în dotare. Dragi jurnalişti, unde aţi fost când cei de la Şuie Paprude au susţinut n plus unu concerte în Timişoara? În fiecare an la TM Base, sau în alte locaţii. Lăsaţi fanii în pace şi încercaţi măcar în acest caz să fiţi cu bun simţ! Pentru Michi şi fanii lui adevăraţi, nu putem decât să sperăm într-o însănătoşire grabnică. Pentru jurnaliştii ăştia senzaţionali, nu pot decât să îi invit să urmărească măcar un episod sau două din serialul The Newsroom. După care, să se lase de meserie sau să-şi cumpere nişte doze de bun – simţ!

4 COMENTARII

  1. traim intr-o tzara de animale…si cainii de pe strada au privire mai blanda decat unii…..nu dau exemplu sa nu-l jignesc…dar astia vin la evenimente de genul…fac poze ca securishtii oamenilor din public si scriu nishte articole de toata jena.. melasand artishtii sa vorbeasca despre arta lor.cat despre un asemenea moment greu in viata unui artist este un bun exemplu despre ce inseamna etica real suport si bun simt din partea jurnalishtilor.

  2. dupa cate imi aduc aminte, tu te-ai grabit sa faci publica informatia … Insetat dupa stire. Puteai sa te consulti cu familia lui inainte de a face publica stirea. Suporta consecintele

  3. Fără supărare, dar editorialul acesta e penibil. Pe spatele lui Michi… site-ul a făcut trafic, iar echipa voastră s-a zbătut după exclusivități. E rușinos că tocmai voi vă găsiți să aruncați cu piatra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.