Firma consilierului local Andrei Petrișor, import de produse de slăbit cu substanțe...

Firma consilierului local Andrei Petrișor, import de produse de slăbit cu substanțe interzise. Vezi conexiunile cu scandalul dopării lui Mutu şi ce spune pesedistul

12
DISTRIBUIȚI

andrei petrisor

Agenția Națională Anti-Doping a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că firma Arp Farm SRL, care aparține lui Andrei Petrișor, consilier local PSD de Timișoara şi fiul celebrului avocat Petre Petrişor, a importat capsule de slăbit care conțin sibutramină „substanţă aflată pe Lista substnaţelor dopante cu grad mare de risc, anexă la Legea 104/2008 privind prevenirea şi combaterea producerii şi traficului ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc”. În cazul a două două loturi, provenite din China de la Mianzhu DSM Trading Co.Ltd, Zundao Mianyhu, Sichuan Province, Laboratorul de cotrol antidoping Bucureşti a detectat prezenţa substanţei interzise. În aceste condiţii, cele 420.000 de capsule care se află în vama Timişoara urmează să fie transmise Agenţiei Naţionale Anti-Doping pentru a fi distruse.

Descoperirea acestui lot de pastile de slăbit care conţin Sibuttramină readuc în prim plan scandalul dopării lui Adrian Mutu, conform celor de la Prosport. „La vremea respectivă, Mutu a declarat că a luat „Capsula de slăbit” prin intermediul sorei sale, de la un magazin din Bucureşti. În România, exista un singur importator oficial, Arp Farm srl. Patronul acestei firme, Andrei Petrişor, s-a apărat la vremea respectivă susţinând că toate importurile sale sunt curate şi că de vină sunt cei care aduc produse pe piaţa neagră. Intenţia lui clară a fost să arunce pisica în curtea altcuiva, de teamă ca Mutu să nu-l dea în judecată.  Mai mult, fiul lui Petre Petrişor, cunoscut avocat din Timişoara, fost preşedinte al Tribunalului Timiş şi judecător al Curţii de Apel Timişoara, a mutat dur.


El a făcut plângere la DIICOT unui individ, pe nume Sorin Oprea, un „peştişor” care importa şi el câteva mii de cutii de „Capsule de slăbit” din China. La câteva săpătmâni de la declanşarea scandalului, Oprea a venit la ProSport şi a acordat un interviu incendiar, în care scotea la lumină întreaga încrengătură din spatele acestei afaceri. „Recunosc ce am făcut, regret că am greşit, dar nu sunt singurul şi nici marele vinovat! Nu vreau să plătesc doar eu. Eu am adus 5.000 de cutii, care au fost majoritatea confiscate, restul sunt ale lui Petrişor”. Mărturia lui, întinsă pe parcursul a două ore, a fost uluitoare. „Toţi importatorii ştiu că produsele conţin sibutramină. Dacă pastilele ar fi făcute numai din plante, nu ar avea efect! În plus, sibutramina, care e un derivat de amfetamină, creează dependenţă. Acesta este scopul final, ca produsul să aibă efect şi să fie cerut pe piaţă”, a fost una dintre mărturiile lui Oprea”, scriu cei de la Prosport.

Contactat de PRESSALERT.ro, Andrei Petrişor, a declarat că „în urma acestui rezultat, noi am cerut contraexpertiză la un laborator independent din afară ţării. Suntem importatori, nu producători. Am mai importat şi alte loturi şi nu au fost probleme. La fiecare lot se face expertiză pentru că aşa este procedura. Oricum, dacă există sibutramină în aceste capsule, nu le-am fi comercializat noi. Nu este exclus ca fabrica să fi schimbat anumiţi furnizori. Noi am discutat cu partenerii noştri din China şi ne-au spus că este exclus şi aşa am cerut contraexpertiză. Oricum, capsulele sunt în continuare în vamă şi dacă se confirmă existenţa sibutraminei se vor distruge. Cum s-au importat de la scandalul cu Mutu atâtea loturi de capsule de slăbit şi nu au fost probleme? Dacă aveam ceva aranjat, aveam şi la aceste loturi,nu?. Din punctul meu de vedere, nu am pus niciodată pe piaţă capsule care conţin sibutramină. Nu le aducem cu geamantanul în ţară, ci prin vamă şi de fiecare dată se urmează procedura de control standard. repet, am rezervele mele privind rezultatele analizelor şi din această cauză am cerut contra-expertiză”.

12 COMENTARII

 1. Inca un individ din lotul Bojin Titu. Ce structura infractionala au dezvoltat baietii astia e incredibil. Felicitari din nou Pressalert, ramaneti cei mai buni. Restul e TACERE. Bojin stie de ce, dar nu prea multa vreme. In curand si cei naimiti de el vor scrie, pentru ca evenimentele ii vor obliga!

 2. PETRISOR IARASI MINTE!! Nu se face expertiza tehnica asupra capsulelor la fiecare import, iar atunci cand au fost efectuate analize de laborator, pe un anumit import, s-a descoperit sibutramina.

  Daca se lua produsul din farmacie si se faceau analize, domnul Petrisor spunea ca pe piata sunt produse contrafacute, ca nu sunt ale lui. Acum cand a fost prins cu mata in sac, adica controlul a fost facut direct la vama, acesta afirma ca el este doar importator, nu producator.

  Acum domnul PETRISOR cere contraexpertiza ca sa mai traga de timp…
  SA FIM SERIOSI domnule Petrisor, daca dv. cereti la producator sa va livreze produsul cu efect pentru slabit, adica cu chimicale, producatorul se conformeaza si va livreaza ce ii spuneti dv.

  De la primul scandal cand ati auzit ca produsul dv. contine sibutramina nu v-a dat de gandit ca distrugeti populatia acestei tari???
  De ce nu ati solicitat furnizorului sa va dea produsul fara sibutramina, numai cu plante? De ce v-ati schimbat furnizorul YOUFANG, ca sa dati vina acum pe un alt furnizor? DUCETI dv. la analize produsul fara sibutramina, ca il aveti in sertarul secret al firmei, tot din loturile respective ca tot ati cerut contraexpertiza. Mai tineti minte cand mergeati in Germania la laboratorul Farmacistului German, GMBH cu lotul 090202 ???

  Din 2009 si pana acum acest domn cu buna stiinta a pus pe piata produse cu sibutramina prin intermediul numeroaselor firme pe care le detine. Iata numai cateva:

  ARP FARM S.R.L.
  TEM Farm SRL
  POE FARM S.R.L.
  P.P.P. FARM S.R.L.
  MAIL FARM S.R.L.
  K.A.R. FARM S.R.L.
  GO FARM S.R.L.
  DELFARM S.R.L.
  ELMIA FARM S.R.L.
  G.D.B. FARM S.R.L.
  SAVUFARM S.R.L.
  BRIMIA FARM S.R.L.
  T.T.T. FARM S.R.L.
  ARP 1 S.R.L.
  V. P. FARM S.R.L.

  Toate aceste firme au adresa: Loc. Murani 228, jud. Timis, al fel ca ARP FARM

  Un afacerist curat are nevoie de 15 firme pentru a face tranzactii comerciale ma intreb eu si va intreb si pe dv.?

  Sa ne reamintim in ce scandaluri a fost implicat:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/fiul-fostului-presedinte-al-tribunalului-timis-ridicat-de-mascati-ancheta-vizeaza-firma-10194.html

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/coruptie-in-interiorul-politiei-marionetele-traficantilor-de-sibutramina-188015.html

  http://www.curentul.ro/2011/index2.php?option=com_content&task=view&id=62398&pop=1&page=0&Itemid=43

  MIZA este mare. Produsul costa in CHINA 1 dolar, asa cum reiese din actele domnului Petrisor, in realitate 3 dolari, iar acesta il vinde in tara cu 65 de lei catre distribuitori, adica cu aproximativ 20 dolari, pentru a ajunge pe raft cu 120 de lei. O piata din care toata lumea castiga enorm, imbolnavind populatia acestei tari.

  Cum este posibil acest mecanism??? Va spun eu … prin cumpararea infuentei la nivel mare. Justitia si Politia Romana sunt la cheremul familiei PETRISOR. Pentru cat timp? Om traii si om vedea.

  Spre exemplificare, haideti sa facem si noi simplii oameni un denunt la politie ca cineva ne santajeaza sa vedem cat de repede se organizeaza un flagrant; ori sa facem plangere la DIICOT ca sa iesim noi basma curata din scandalul cu Mutu si sibutramina. Aici nici bani si relatiile lui Mutu nu i-au venit de hac acestui mafiot din tata in fiu, daramite un angajat al statului plin in mare parte de oameni fara coloana vertebrala.

  FELICITARI pentru Gratiela Vajaiala de la Agentia Nationala Antidoping de la care a plecat scandalul din anul 2009 si cel de acum!

  O sa se infunde drumurile acestei familii meschine care numai rau a facut acestei tari. Tatal sau la revolutie vorbea de la balcon catre multime. O sa vina vremea sa vorbiti din balconul acuzatilor catre judecatori, famile penala numita PETRISOR!

 3. O familie de escroci si evazionisti , au facut numuai rau multor persoane din oras si nu numai , speram ca Petrisor sa nu reuseasca asi pune in miscare armata de conrupti si sa fie judecati si condamnati pe masura faptelor .

 4. Draga Cristi, sa speram ca li se aplica si lor proverbul: „RAU FACI RAU GASESTI”. O sa decarteze iarasi cateva milioane de euro si scapa, asa cum au scapat si in 2009-2010 in cazul sibutramina si Mutu. Orice nas isi are nasul, tot un proverb romanesc spune asta.

  Se pare ca familia Petrisor are din ce in ce mai multi dusmani. Este de durata pana va intra pe mana unui procuror competent si in curtea unei justitii corecte. La inceputul anului tot firma ARP FARM era implicata in evaziune fiscala cu fel de fel de persoane dubioase, iar acum la sfarsitul anului iarasi scandal la usa ARP FARM.

  Ca o sugestie pentru autoritati, sa se faca o comisie rogatorie in CHINA, sa se solicite informatii de la serviciile specializate de acolo, sa vedeti ce informatii socante o sa apara. In cazul de fata compania mentionata in articol Mianzhu DSM Trading Co.Ltd, Zundao Mianyhu este firma care a facut transportul din China pana in Romania. Fabrica este o alta companie, care daca ar fi sa ne luam dupa avizul IBA pe care ARPFARM il detine, este YANGSHENG YOUFANG.

  De ce nu se pune nimeni cu acest personaj ca informatii sunt peste tot pe net despre el ???

  VA MAI DAU UNA TARE!!!

  Stiti cine este nasul sau de cununie – nimeni altul decat fiul fostului prim procuror TIMIS, Remus Romanu, un notar foarte cinstit….cu imaginea accidentata, ia priviti aici: http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2003-09-23/Fiul+fostului+prim+procuror+adjunct+Romanu+baga+in+spital+trei+oameni

  DECI VEDETI ce legaturi are FAMILIA PETRISOR !!!!

 5. oameni buni , cititi legea , nu este nici-o infractiune , este doar o contraventie , care prevede amenda , confiscarea si distrugerea pastilelor !!!!

 6. Auziti la doamna sau domnul Dragan, NU ESTE INFRACTIUNE!!!??? SA VA DAU CATEVA EXEMPLE:

  1. Petrisor face parte dintr-un grup infractional organizat, a se vedea si implicarile lui cu evazionistii prinsi la inceputul anului.

  Legea nr.39/2003 reglementează măsuri specifice de prevenire şi combatere a criminalităţii organizate la nivel naţional şi internaţional, definind în art.2 lit.a noţiunea de grup infracţional organizat, în art.2 lit.b noţiunea de infracţiune gravă, ca apoi în art.2 lit.c să se refere la infracţiunile cu caracter transnaţional săvârşite atât pe teritoriul unui stat, cât şi în afara teritoriului acestuia.
  Pedeapsa pentru grup infractional este intre 4 si 20 de ani

  2. PUNEREA PE PIATA DE PRODUSE PERICULOASE pentru sanatatea oamenilor se pedepseste conform art 313 alin 1 si 2 Cod penal cu închisoare de la 3 la 10 ani.

  3. Pentru EVAZIUNE FISCALA conform Legii nr 241/2005 pedeapsa este cuprinsa intre 2 si 8 ani. Tinand cont de cuantumul prejudiciului ar trebui sa primeasca si un spor.

  4. Pentru folosirea de acte false in vama si pentru CONTRABANDA cu pastile de slabit conform Legii 86/2006 (Codul Vamal) se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea unor drepturi.

  5. FALS IN ACTE PUBLICE si uzul de fals, se pedepseste conform Art. 291 Cod Penal cu inchisoarea de la 3 luni la 3 ani.

  6. Pentru implicarea in afacerea monumentelor istorice, vezi cazul CASA MUHLE

  Conform documentelor existente, Andrei Petrişor şi soţia acestuia au împrumutat, în 2009, de trei ori pe Stanca Mirela cu diverse sume de bani, fiind instituite ipoteci pe Casa Muhle. Prima tranzacţie s-a făcut în 2009 când a fost întabulat dreptul soţiei avocatului de ipotecă pentru 136.000 euro “asupra teren şi construcţie, fără dobândă, cu penalizăru de 0,2 %-zi de întârziere, pentru întreaga sumă împrumutată şi scadentă”. În mai 2009, Andrei Petrişor i-a mai împrumutat cu 217.600 euro, în două tranşe, iar în 2010 cu alţi 231.600 euro cu Stanca Mirela şi Stancu Ionel, fiind instituite alte ipoteci pe teren şi clădire. Toate ipotecile au fost radiate din Cartea Funciară după ce în 23 mai 2011, soţia consilierului local a dat o declaraţie notarială prin care afirma că i-au fost restituite toate împrumuturile şi nu mai are nici un fel de pretenţie, ulterior fiind radiate ipotecile.

  Contactat de PRESSALERT.ro pentru a explica legăturile cu clanul ţigănesc, Andrei Petrişor a declarat că “au venit la mine prin intermediul unor cunoştinţe. I-am împrumutat, într-adevăr, cu bani. Pe mine m-a interesat casa. Mi-a plăcut poziţia şi vă asigur că dacă o cumpăram nu ajungea Casa Muhle în situaţia aceasta. Acele împrumuturi îmi permitea să am drept de preemţiune. Am vrut să cumpăr, dar aveau nişte preţuri fantasmagorice. Nu am ajuns la o înţelegere. Nu ştiu cum au făcut rost de bani, dar mi-au restituit împrumutul. Asta este realitatea”.

  pedeapsa ar trebui sa fie peste 20 de ani

  7. Pentru CAMATARIE, conform Legii nr. 216/2011 pedeapsa este de la 5 luni la 5 ani.

  si exemplele pot continua…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.