Maria Grapini, o nouă criză de orgoliu: ce le-a spus, nervoasă, celor...

Maria Grapini, o nouă criză de orgoliu: ce le-a spus, nervoasă, celor care au ieșit din sală în timpul discursului său

6
DISTRIBUIȚI

grapini

Trei miniştrii s-au întâlnit, astăzi, la Universitatea de Vest din Timişoara cu oamenii de afaceri din Banat în cadrul unui eveniment iniţiat de Maria Grapini. Daniel Chiţoiu, ministrul Finanţelor Publice, Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, şi Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, au vorbit la Timişoara despre noile modificări ale legislaţiei şi cum vor fi afectaţi oamenii de afaceri.


Primul care a luat cuvântul a fost Daniel Chiţoiu, care le-a vorbit celor prezenţi despre măsurile pe care Guvernul vrea să le ia ca să sprijine mediul economic. Astfel, oamenii de afaceri au putut afla că se doreşte înfiinţarea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, dar şi că PNL nu va susţine creşterea cotei unice de impozitare de la 16 % la 22 %, aşa cum s-a vehiculat.

A urmat apoi rândul celor prezenţi să îşi spună nemulţumirile. Printre aceştia, un bărbat i s-a adresat ministrului Finanţelor Publice cu „Excelenţa Sa” şi a început să se plângă de bănci care sunt nişte „monştri şi ne sug sângele”. Mariana Câmpeanu le-a vorbit oamenilor de afaceri despre noile reglementări cu privire la creşterea gradului de ocupare şi în final a urmat Maria Grapini, care a prezentat modificările la Legea Insolvenţei şi la Codul Fiscal. Prezentarea ministrului nu a fost prea interesantă pentru public, astfel că sala a început să se golească. Nemulţumită că nu este ascultată, Maria Grapini le-a transmis celor care ieşeau din sală că „dacă nu-i interesează ce vorbesc, să plece în America”.

 

6 COMENTARII

  1. O doamna incompetenta ,ajunsa acolo (guvern) prin metode numai de ea stiute, DAR CE ESTE MAI GRAV ARE MARI,MARI PROBLEME CU FUNDURILE) pardon fondurile nerambursabile).
    In rest NUMAI DE BINE ?????????

  2. am si eu o intrebare !cum se face ca eu si probabil multi altii afla de asemenea intalniri dupa ce acestea s-au consumat? aceste intalniri daca au loc ,scopul este de a informa ? ,nu pentru ca oamenii de afaceri sa faca si ei propuneri ministrilor ,poate unele bune ,care sa fie discutate si luate in seama .cum pot fi create locuri de munca ,reduceri de impozite,taxe si tva ,in anumite conditii ,care duc la cresterea numarului de firme ,reducerea evaziunii si implicit cresterea locurilor de munca .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.