Nicolae Robu un nou atac înainte de şedinţa USL: „Stoia este incapabil...

Nicolae Robu un nou atac înainte de şedinţa USL: „Stoia este incapabil intelectual să înţeleagă ce i se cere”

26
DISTRIBUIȚI

robu bani 1

Un nou episod din scandalul dintre edilul şef Nicolae Robu şi viceprimarul Traian Stoia s-a consumat astăzi. Întrebat în legătură cu aşteptările sale privind întâlnirea din această seară, unde liderii USL Timiş vor discuta propunerea de săptămâna trecută ca PSD să îi retragă sprijinul politic viceprimarului Traian Stoia, edilul şef Nicolae Robu a lansat o nouă serie de insulte la adresa lui Stoia. Robu a ţinut să clarifice faptul că sub nicio formă nu va continua colaborarea cu viceprimarul PSD. Dincolo de conflictele de la tv sau de lupta dusă prin comunicate de presă, Robu spune că a fost distras destul de la munca sa de către Stoia şi că discuţia din această seară va fi una decisivă.

Preşedintele PSD Timiş Titu Bojin şi preşedintele PSD Timişoara Sorin Grindeanu au afirmat săptămâna trecută că nu îi vor retrage sprijinul lui Stoia sub nicio formă.


Robu însă nu se teme şi spune că are dovezi legate de incomeptenţa lui Stoia, acte pe care până acum nu le-a făcut publice. Legat de faptul că a păstrat secrete, primarul spune că nu poate da presei absolut toate informaţiile. Pe măsură ce repetat nemulţumirile făcute publice zilele trecute legat de activitatea lui Stoia, Robu nu s-a sfiit să îl facă pe vicele pesedist incapabil. Mai exact, Robu a detaliat că „Stoia este incapabil intelectual să înţeleagă ce i se cere precum şi să ducă la îndeplinire sarcinile care i se trasează”. După ce l-a acuzat pe vice că acţionează ca un comunist şi mai rău ca legionarii, Robu a spus şi că a fost avertizat inclusiv de unii pesedişti că o colaborare cu Stoia va fi sortită eşecului. Totuşi, Robu a menţionat că a dorit să vadă asta cu ochii lui. Legat de întâlnirea de diseară, Robu a fost oarecum rezervat şi nu a putut da un pronostic, în schimb a menţionat că speră ca şi PSD să înţeleagă că Traian Stoia îi aduce prejudicii de imagine.

26 COMENTARII

  1. Bravo Robu! Scapa-ne de sleahta asta de hoti! Ca nu au putut fura tiganii cat au furat astia…daca le iesea figura cu sediul PSD vindeau pe nimic o cladire care valoreaza milioane de euro! Primaria timisoara pierdea in cateva clipe un milion de euro printr-o tranzactie semnata de Stoia! Nici clanul Carpaci nu a facut asa paguba!

  2. vine el si anul 2014 si vorbim altfel fraierilor de la PNL si atunci sa stati sa va pupati cu Basescu pe tusa,tradatori ce sunte-ti,de ce nu plecati de la guvernare? haaa ?? daca noi facem numai prostii si voi numai bine,papagali sunte-ti au fost fraieri Ponta si Dragnea ca v-au ascultat cu suspendarea,a fost si Antonescu ptr.un timp presedinte

    • DAca alianta se va rupe pnl tot va castiga, ca ceilalti sunt la pamant. Uitati-va pe sondajele din bucuresti

    • Bravo Robu, ai spus adevarul. Jos cu SToia ca e un incompetent din toate punctele de vedere. Numa dupa bani e, nu dupa binele orasului si locuitorilor. DA DE UNDE! 🙂

  3. Nu, nu, intelege ce i se cere, doar ca nu recunoaste decat un stapan, pardon, doi… Doi stapani si o stapana! :))))))

    Cine? Madam Amalia prelungirea feminina a fratilor latifundiari, implantata strategic sa ii sopteasca la mosh ce trebe facut si cum!

    HOTII STRIGA HOTII! BRAVO ROBU !

    • Dragos Bota este ziaristul ziaristilor , vi le pune pe fata , toate boacanele facute illegal , iar voi restul lingailor , ”deal with it”. Ar fii bine pentru ”tara si popor” sa procedeze si alti ziaristi ca si Dragos ! LIBERTATEA PRESSEI !

  4. Dragos Bota este o rusine pentru profesia de jurnalist. Acum cativa ani murea literalmente de foame asa ca a lasat deontologia la o parte, si-a „tras” vreo trei stapani si acuma slugareste la funduletul lor. Este aproape imposibil sa vezi linia de demarcatie intre cavitatea bucala a lui Botza si posteriorul fratilor Cristescu. Pe de alta parte, toate aceste eforturi de a-l denigra pe Robu nu au facut altceva decat sa-i creasca acestuia simpatia din partea populatiei. Eu am fost un observator neutru, considerandu-l pe Robu dintr-un aluat asemanator cu ceilalti politicieni insa acuma am inceput sa-l plac si il consider poate doar prea naiv. Daca maine ar fi alegeri…in mod cert m-as prezenta si l-as vota pe Robu primar.

  5. Primarul nu se lasa …
    Punem pariu ca nici de data asta nu va iesi nimic? Cam des debiteaza chestii iresponsbile (si dupa aia o da la intors fara cea mai mcia jena…=.

  6. daca ne uitam la reclame… robu are dreptate. Multi pesedisti cu firme cumpara reclama. Dar acum sincer… si tineretul pnl e grupat pe postat pro si ridicat osanale. Ca dl Bota e penibil nu e adevarat. Sper in viitor sa nu devina. Deocamdata nu e. Dar am si eu o rugaminte pt dl primar. Lasati l dom’le pe stoia vice, ca are 150 de ani si moartea nu se gandeste ca la varsta asta mai umbla cineva pe la primarie.

  7. Si o intrebare pt dl Bota : rromii au 100 si nu stiu cate proprietati, nu? Eu cred ca au mai multe. Dar cristestii cate au? Nu au 3/4 din Timisoara?

  8. Populatia acestui oras care il critica pe primar nu observa ca dansul incearca sa rezolve pe mafiotii din localitate si nu este lasat sa o faca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.