EXCLUSIV Vezi în ce țară exotică își petrece primarul Robu vacanța de...

EXCLUSIV Vezi în ce țară exotică își petrece primarul Robu vacanța de iarnă și cu cine

9
DISTRIBUIȚI

robu01 (1)

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este plecat în concediu, recunoscând într-o postare de pe Facebook ” la sfârşit de an -an greu, dar foarte bun pentru mine, cum au fost, de altfel, şi precedentii- am vrut să-mi iau puţină vacanţă”. Toate postările de pe rețelele de socializare au fost făcute, în ultima perioadă, de Robu de pe telefonul mobil. Astăzi, când am sunat pentru a-i cere un punct de vedere legat de un articol de presă la care lucrăm și a-i ura „La mulţi ani” din partea echipei PRESSALERT.ro, nu ne-a răspuns nimeni, iar o voce de femeie ne-a anunţat în thai şi apoi în engleză că abonatul nu răspunde. Ulterior, când am revenit ni s-a respins apelul. De altfel, în ultimele zile, întâmplător sau nu, PRESSALERT.ro a fost accesat din Filipine şi mai apoi din Thailanda, iar primarul a reacţionat violent la articolul despre dispariţia papagalilor din Parcul Botanic. 

Cum surse din PNL Timiş au declarat pentru PRESSALERT.ro că Nicolae Robu este plecat în concediu în Thailanda, împreună cu colegul său de partid Dumitru Dinulescu, vicepreşedinte al PNL Timiş şi patronul firmei Dinu Instal, l-am sunat şi pe acesta.


Dinulescu ne-a confirmat că este în Thailanda şi  ne-a asigurat că edilul nu va sta prea mult la soare. „Nu vă fie frică”, ne-a asigurat Dinulescu care a promis că-i va transmite mesajul nostru.

Robu s-a declarat, în urmă cu o lună, nemulţumit de banii pe care-i primeşte, afirmând că „este inadmisibil ca un primar al unui municipiu de mărimea şi complexitatea Timişoarei să aibă salariul de 5.900 de lei la răspunderea pe care o ai, la volumul de muncă pe care îl ai de depus, este o aberaţie”. La fel de nemulţumit a fost primarul şi când, la inaugurarea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric, antreprenorii generali au fost întrebaţi dacă vor lucra şi cu firma lui Dinulescu, afirmând atunci ” „nu ar fi nicio probemă dacă s-ar afla pe listă, pentru că este o firmă foarte bună(…)bine că oraşul nu a picat pe mâna unora care urmăresc ce urmăriţi dumnevoastră”. Într-o altă discuţie legată de lucrările firmei Dinu Instal în Timişoara, Nicolae Robu a susţinut că „mi se pare că nu merită să aducem în discuţie apartenenţa politică a patronului firmei. Că nu mai suntem în societatea comunistă”.  Printre lucrările primite în subantrepriză de Dinu Instal se numără şi cele de pe str. Iancu Văcărescu, unde licitaţia a fost câştigată de firma lui Georgică Cornu. 

9 COMENTARII

    • John, mai bine asteapta sa ti creasca tuleiele pe fata imberba si dupa aceea injura moldovenii si oltenii. Nu stiu cum se face, dar cei mai nationalisti „banateni” par a avea gene similare proprietarilor din centrul timisoarei. Tu ce parere ai ?

  1. ESTI LESINAT DRAGOS CA PE TINE NU TE-AU SPONZORIZAT CRISTESTII SA PLECI SI TU IN VACANTA?OMUL NU MAI ARE VOIE SA-SI FACA CONCEDIU DIN CAUZA TA?PUPA-L IN DOS DRAGOS(asta in cazul in care te si lasa)DIN PACATE ESTI PREA NEINSEMNAT,FATA DE PRIMAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.