Robu le promite revoluționarilor că va rezolva problema indemnizațiilor. Ce plan are

Robu le promite revoluționarilor că va rezolva problema indemnizațiilor. Ce plan are

1
DISTRIBUIȚI
consilu local sedinta festiva02_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Edilul şef Nicolae Robu a revenit astăzi, în zi de doliu la Timișoara, asupra promisiunile făcute ieri, la şedinţa de consiliu local, revoluționarilor.


Astfel, în faţa jurnaliştilor, primarul a detaliat că, în calitatea sa de vicepreşedinte al PNL, va interveni la Bucureşti pentru a fi reglementate corect modalităţile de acordare a indemnziaţiilor de luptător, de urmaş sau de erou al Revoluţiei din 89. Primarul spune că e necesar ca indemnizaţiile să se acorde în funcţie de ziua în care s-a luat parte la Revoluţie şi ca de îndată ce un oraş şi-a făcut ordine în liste, luptătorii acelui oraş să beneficieze de bani de la stat. Robu mai supune şi că nu este normal ca în Timişoara să fie aproximativ 300 de revoluţionari  cu acte, în vreme ce în sate uitate de lume să fie 1.000 de oameni care sunt pe liste. Primarul spune că se va folosi şi de calitatea sa de şef al urbei de pe Bega, oraş din care a pornit Revoluţia, pentru a obţine cele menţionate mai sus. Mai mult, primarul spune că anul viitor, cel puţin câte un revoluţinar de la fiecare asociaţie va primi titlul de cătăţean de onoare al Timișoarei.

1 COMENTARIU

  1. da asa trebe!
    mai ales ca avem intre noi la primarie si un sotz de revolutionara, pentru ca Doamna Cojocare sotia scumpului nostru coleg Secretare cojocare are brevet de revolutionara. asa sa stitz. si voi numa il mushcatz de c*ur pe domnu secretar ca fo securist ca fo comunist etc etc. si iata ca si Doamna lui si chiar el au fost revolutionare si au luptat impotriva lui ceaucescu si a trupelor speciale parasutate in timisoara ale securitatii conduse de maiorul radu tinu azi mare director la ASIROM tra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.