An vechi, an nou

An vechi, an nou

1
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

2013 a fost un an plin. În care bucuriile s-au amestecat parcă altfel cu tristeţea prea prezentă în cotidian. În care, de prea multe ori, non-valoriile şi degeraţii au fost mai prezenţi în spaţiul public decât cei care mai aduc plus valoare acestei naţii. Pentru PRESSALERT.ro, 2013 a fost un an extrem de important. La început de an, redacţia s-a mărit semnificativ şi, spre bucuria mea, a funcţionat imediat ca o echipă. A urmat apoi apariţie „copilului” sportiv  – sport9.ro, care a început să crească şi dă semne că va merge pe propriile-i picioare.

A fost un an în care toată echipă am dovedit că se poate face presă fără compromisuri şi asumându-ţi punctele tale de vedere. Cu riscul de a deveni ţinta atacurilor celor aflaţi vremelnic la putere.


Nu au lipsit perioadele complicate, în care supravieţuirea acestui site a însemnat în primul rând solidaritatea echipei. Pentru toate subiectele extraordinare, pentru tot efortul uneori la limita suportabilului din acest an, nu pot decât să le mulţumesc colegilor mei.

Nu am cedat tendinţei tabloide şi am continuat să preferăm trendul quality, iar acest lucru a fost apreciat de cititorii noştrii, al căror număr a fost în creştere. Faţă de începutul anului, traficul site-ului a crescut de patru ori, iar acest lucru este semnul cel mai bun că nu sunt mulţi consumatori de presă care vor altceva decât scandaluri cu piţipoance şi cocalari. Anul s-a încheiat cu un alt pas important pentru PRESSALERT.ro – din luna decembrie suntem auditaţi SATI, intrând astfel în clubul select al presei care-şi asumă evoluţia într-un mod transparent.

2014 se anunţă a fi un an extrem de agitat. Din cauza mizelor politice, dar şi a frământărilor sociale. Pentru noi va fi anul în care vom continua să le oferim cititorilor noştri, cei mai importanţi critici şi susţinători, articole pe care nu le vor citi în altă parte. Conform tradiţiei. Este anul în care vom încerca să surprindem România prin oamenii care dau o altă faţă şi un alt viitor, aşa cum şi-au dorit ce au murit în acel irepetabil Decembrie 1989, scandând „Libertate”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.