Primarul anunță că Timișoara are în lucru proiecte ce pot aduce miliarde...

Primarul anunță că Timișoara are în lucru proiecte ce pot aduce miliarde de euro de la UE, dar nu vrea să le numească

2
DISTRIBUIȚI

bani-banca

Timişoara are în lucru proiecte pe fonduri europene în valoare de zeci de miliarde de euro, pentru exerciţiul financiar 2014 – 2020.


Afirmaţia îi aparţine edilului-şef Nicoale Robu care nu a dorit să facă publice alte detalii privind domeniile pentru care vrea să atragă bani. „Noi avem (proiecte – n.r.) de câteva miliarde de euro. Le vom anunţa cât de curând, dar nu se lucrează haotic, în domeniul acesta eşti într-o competiţie. Un oraş ca Timişoara trebuie să aibă proiecte de miliarde de euro şi să obţină finanţare pentru cât mai multe dintre ele. Nu înseamnă că toate proiectele pe care le vom pune pe tapet vor şi obţine finanţare, dar ele vor trebui să fie în valoare de miliarde de euro la un oraş ca Timişoara. Dacă nu suntem în stare să lucrăm proiecte la asemenea dimensiune, înseamnă că suntem slabi, şi nu suntem slabi”, a comentat Robu. Momentan, pe lista de proiecte pentru care se doreşte atragerea de bani din UE se numără achiziţia de noi tramvaie şi construcţia a patru noi poduri în orașul de pe Bega.

2 COMENTARII

  1. Eu unul cred ce zice robu.Miliarde de euro? E posibil.De ex :programul „primul timisorean pe Marte pina in 2016”.Sau gradini suspendate de palmieri.Sau monorai (la concurenta cu metroul)pina la aeroport,etc.Nu cred insa ca au rost comentarii.Mare-i gradina Domnului!

  2. Ceva nu-i in regula. Proiecte de cateva miliarde de euro??? Nu exista proiect finantat de UE care sa primeasca fonduri nerambursabile de un miliard de euroi sau mai mult (nici macar proiectele legated e ifnrastructura nu pot beneficia de finantari nerambursabile atat de mari).
    Daca totusi ar exista asemenea proiecte si UE ar da asemenea fonduri, de unde face rost Primaria de cofinantare si cand spera Primaria sa-i dea Guvernul cofinantarea lui????
    Asta lipseste orasului Timisoara – 4 (patru) noi poduri ??? Locuri de parcare sunt, trotuarele au fost reparate, scolile au fost reabilitate, spitalele au fost sprijinite financiar etc. etc. ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.