Primarul Nicolae Robu, deranjat de maidanezi. Ce mesaj transmite companiei Danyflor şi...

Primarul Nicolae Robu, deranjat de maidanezi. Ce mesaj transmite companiei Danyflor şi ce spune despre eutansiere

10
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Liber la eutanasierea maidanezilor, din nou. Încă din data de 23 decembrie, de la publicarea normelor de aplicare a legii eutanasierii câinilor maidanezi, în urbea de pe Bega plouă cu promisiuni că problema haitelor de pe străzi va fi în curând o amintire.

Astăzi, edilul șef Nicolae Robu a comentat că aseara, în timp ce se întorcea acasă, a văzut o haită de nu mai puțin de nouă maidanezi de care s-a speriat, deși era în mașină.


Deranjat că a primit mai multe reclamații în ultima vreme cu privire la faptul că străzile sunt din nou pline de câini, edilul a atenționat compania Danyflor, care se ocupă de gestionarea populației canine, că „chiar dacă contractul este pe final, trebuie să se ocupe, sa îşi facă datoria până în ultimul moment. Problema asta trebuie rezolvată şi nu poate fi rezolvată decât aplicând legea aşa cum este ea. Iubitorii de animale nu au venit să le ia. Noi am ţinut animele în adăpost nu mai putem aloca mai mulți bani, avem voie doar pentru două săptămâni, prin urmare se va trece la eutanasiere, fiindcă avem de ales între a avea oraşul împânzit de haite de câini şi eutanasiere. Nu există a treia soluţie, nu se implică lumea decât cu vorba”. Deși nimeni nu poate spune care este data la care se va trece la acțiune, edilul spune că totul este pregătit.

10 COMENTARII

  1. „iubitorii de maidanezi nu au venit sa ii ia”. as fi adoptat eu unul la distanta dar costa 350 lei. In Bucuresti costa 77 lei sau Arad 100 lei. De ce aceasta uriasa diferenta de pret?

  2. Sa iti fie rusine!!!! Ai pus o taxa incredibila (375 on/lunar) ptr adoptia la distanta, niciun oras nu este ca Timisoara, ca deh… tot Banatu-i fruncea!!!!!! Spui ca nu sunt adoptati cainii????Dar asociatiile care au scos sute de caini in ultima luna????

  3. Primarul Resitei, Mihai Stepanescu, mi-a transmis, astazi, ca a hotarat sa puna in aplicare o propunere a mea: dumnealui a intitulat proiectul / initiativa…”punti intre oameni si animale”, iar concret, a dat dispozitie pentru urmatoarele:
    vor fi construite tarcuri pentru caini in curtea a trei centre de zi, doua dintre ele pentru copii defavorizati, iar unul…pentru batrani.
    Treaba e batuta-n cuie, a comunicat-o in presa si…se trece la implementare
    Sa va spui cat de fericita m-a facut vestea asta?.. Cred c-o stiti prea bine.

  4. Nu sunt neaparat pt eutanasiere dar de exemplu 2 cunostinte de ale mele au fostr atacate in plin centru de o haita de 5 maidanezi uriasi si daca nu ar fi oprit masinile in strada sa sperie cainii sfarsitul ar fi fost tragic pentru ele.Sunt convins ca se aloca destui bani pentru a se rezolva problema insa sunt la fel de convins ca o mare parte din acesti bani capata brusc cu totul alte destinatii !!!Nu am nimic cu cateii care isi fac veacul pe stradutele din oras si care nu deranjeaza pe nimeni,dar cainii agresivi ar trebui imediat „recoltati” de pe strazi si daca nu eutanasiati macar tinuti inchisi si nu mai dat drumul inapoi in strada.Consider ca oamenii ar trebui totusi pusi pe primul loc ,nu? Chiar daca intr-adevar unii se comporta mai rau descat cel mai agresiv maidanez.

  5. Niste nesimtiti sunteti, vorbe aruncate in presa de ochii lumii, si voi si puneti bisnisul vostru pe foaie impreuna…..cu baieti vostrii, nu stiu daca mai prinzi un mandat domnule Robu, cu asa atitudini, si de ce nu le spui oamenilor de ce Timisoara nu este capabila sa aiba un adapost de stat, nu sa aiba un contract cu un privat……….????????? caruia sa ii dea un sac de bani lunar….cam 25000 euro …? doar pentru strangerea caiinilor de pe strazi……, evident ca ..vaconvine Eutanasierea….pentru ca se papa mai multi bani …pentru voi toti…..si asata cu ” VOM CURATA ORASUL ” ….nu s va intampla niciodata, pentru ca va murii o afacere a unui BAIAT SMECHER si nu cred ca ii va convenii.

  6. Domnule Robu, tot va laudati ca Timisoara este un oras european. Vreau sa va spun ca in orasele cu adevarat europene, asa ceva nu se intampla, nu umbla cainii aiurea pe strazi, sunt luati si tinuti in centre si hraniti si li se acorda asistenta medicala. Acum o sa spuneti ca nu sunt bani. Sunt, domnule Robu, sunt, dar se duc in alte parti, nu acolo unde trebuie si unde de fapt ar trebui sa ajunga. Credeti ca uciderea cainilor va duce la disparitia lor de pe strazi? Va inselati. Au mai incercat si altii si au constatat ca este degeaba. De ce nu faceti recensamantul animalelor, de toate felurile, nu doar caini, pe care le detin timisorenii? De ce vecinii mei au voie sa creasca gaini si sa imi vina mie sobolanii in curte, cand stiu ca nu este permis acest lucru in oras? De ce cresc unii cai si se mai si plimba cu carutele in oras, incurcand circulatia, cand stiu ca si acest lucru nu este permis? De ce nu dati amenzi usturatoare celor care lasa cainii sa li se imperecheze aiurea si apoi arunca bietii puiuti pe strada? Acesti oameni sunt vinovati, toti suntem vinovati ca nu luam atitudine cand vedem asa ceva. Daca anunti politia despre un asemenea caz, iti rade in nas. De ce nu suntem in stare sa facem niste adaposturi adevarate, in care sa strangem acesti nefericiti si sa ii tinem acolo, in conditii civilizate, pana mor de batranete? Pana si ultimul criminal are drepturi de toate felurile in inchisoare, dar acesti caini, care nu au cerut sa fie adusi pe lume si apoi abandonati, nu. Mi se pare o mare rusine ca in Timisoara sa se intample asemenea lucruri. Sunt convinsa ca daca ar aparea un proiect in acest sens, multi dintre noi am ajuta sa fie si realizat. Totul este sa doriti cu adevarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.