Mizeria tronează la Gara de Nord din Timișoara, chiar și după vizita...

Mizeria tronează la Gara de Nord din Timișoara, chiar și după vizita lui Robu. Când au de gând polițiștii locali să aplice sancțiuni

1
DISTRIBUIȚI

robu la cfr02_resizeLa finele lunii februarie, primarul Nicolae Robu descindea la Gara de Nord, pentru a face un inventar al neregulilor din zonă. Însoţit de şeful Poliţiei Locale, Dorel Cojan, primarul s-a plâns de mizeria din gară, de starea sălii de aşteptare, de mirosul greu din subpasaj, de starea clădirilor, dar şi de activităţile comerciale din zonă. „Nu trebuie să continuăm la nesfârşit aşa.


Există o lege care spune că toţi proprietarii trebuie să se îngrijească de spaţiile lor, iar activităţile comerciale trebuie sa se desfăşoare în condiţii de igienă a protecţiei sănătăţii consumatorilor. Avem datoria legală să constatăm cum stau lucrurile şi, dacă se impune, să luăm măsuri. Evident, nu considerăm pe nimeni vinovat aprioric, dar trebuie să vedem la faţa locului, în acord cu prevederile legale”, spunea Robu atunci. Pe cale de consecinţă, Poliţa Locală a efectuat verificări ample şi a promis sancţiuni. Conform legii, momentan au fost aplicate numai avertismente. Asta pentru că, atât CFR, cât şi comercianţii luaţi la puricat au solicitat o păsuire pentru a interveni asupra aspectelor care nu sunt conforme cu legea. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Daniela Seracin, a informat pentru site-ul nostru că termenul acordat este de 28 martie, dată la care oamenii legii vor trece din nou la controale şi vor aplica amenzi.

1 COMENTARIU

  1. …si a venit controlul de la prostia locala…doua p**de ,un sofer prapadit si un …logan jegos……si au plecat !
    Teribil!!!!!!! Cojan sa treci asta la capitolul :”prostia locala loveste din nou „!!!Sclavule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.