PRESSALERT.ro te trimite la Bass Arena, un eveniment cu sunet de 20.000...

PRESSALERT.ro te trimite la Bass Arena, un eveniment cu sunet de 20.000 de waţi, proiecţii 3D şi multe alte surprize

0
DISTRIBUIȚI

klubun

Organizatorii evenimentului Electric Playground: Bass Arena, care va avea loc în data de 29 martie de la ora 22 la Halele Fructus au anunţat câteva surprize pentru amatorii de muzici electronice şi hip – hop, care vor beneficia de un afiş cât se poate de interesant, cu Vlad Dobrescu, Bass Turbat, NotSoCommon DJ, K-Lu şi InterLooP. „ Fii printre primii care ajung la hală şi vei avea parte de câteva surprize plăcute din partea noastră. Dacă este ziua ta pe 29 martie, arată buletinul la poartă şi ai intrarea gratuită“, au anunţat cei de la Playground Events. Vlad Dobrescu a lansat recent clipul pentru Globul de Cristal, o piesă de pe albumul său numit „În sfârşit“, lansat la sfârşitul anului trecut. Bass Turbat s-a format în anul 2011 cand Unlocka şi Gojira, doi dintre cei mai activi susţinători ai scenei locale de bass music au hotărât să îşi unească forţele sub un singur nume. În scurt timp, Bass Turbat avea să devină cel mai cunoscut şi îndrăgit brand local de profil, numărând zeci de mii de fani pe Facebook, sute de mii de vizualizări pe YouTube, membrii fiind invitaţi la cele mai cunoscute petreceri urbane ale genului.


După ce Gojira şi-a anunţat oficial retragerea din acest proiect, Bass Turbat a început să se transforme, dintr-un simplu crew de DJ, într-o adevarată trupă de muzică electronică live.

La începutul anului trecut, K-lu (Alin Constantin) a lansat albumul de debut  „Chestii, socoteli“, care conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre. K-lu este un DJ şi producător din Timişoara prezent pe scena electronică înca din anul 2005, pomovând genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. „La faţa locului vor exista proiecţii 3D, animaţii cu lumini şi foc. Vom avea un sunet de 20.000 de waţi, o scenă cu proiecţii şi ecrane cu LED-uri, cu un design special conceput pentru acest eveniment. Tot aici vom lansa şi festivalul Playground 2014, ediţia cu numărul doi“, au mai adăugat organizatorii evenimentului, la care biletele de intrare costă 15 lei. Organizatorii evenimentului le oferă cititorilor PRESSALERT.ro cinci invitaţii duble (valabile pentru două persoane) la acest eveniment. Cititorii PRESSALERT.ro pot participa la un concurs extraordinar înscriindu-se până în data de 28 martie la ora 12, la newsletter-ul nostru. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc în după –amiaza zilei de 28 martie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.