Profesorii de la Universitatea de Vest vor da meditații gratuit pentru Bacalaureat....

Profesorii de la Universitatea de Vest vor da meditații gratuit pentru Bacalaureat. Când vor începe și unde vor avea loc

0
DISTRIBUIȚI

meditatii

Dacă nu învață la ore cât trebuie, au șansa să acumuleze informații la meditații. Unele gratuite, care se organizează de către profesorii de liceu sau de cei universitari. Profesorii Universității de Vest vor da meditații gratuite la toate materiile de la Bacalaureat, începând cu luna mai. Materiile vizate sunt: Limba și literatura română, Matematică, Informatică, Fizică, Chimie, Logică. Profesorii vor instrui elevii inclusiv pentru sesiunea din toamnă a examenului. În majoritatea școlilor din Timiș, profesorii țin după ore meditații la Limba roman și la Matematică, câte o ședință pe săptămână.

În plus, joi, un număr de 130 de directori de școli din județul Timiș vor fi chemați la instruire și li se va cere să inițieze sesiuni de meditații în vederea examenelor de capacitate, respectiv bacalaureat.


”Am decis ca joi să organizăm o primă instruire cu directorii de la 130 de școli din județ, toate unități de învățământ cu o pondere mai mica de 50% de promovabilitate la examene, sau unde elevii nu au luat note mai mari de 5 la Limba Română sau Matematică. Împreună cu directorii vom întocmi un plan de măsuri, însă un prim efect al acestora va fi organizarea de meditații gratuite, în școli”, a declarat Aura Danielescu, inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.