Cum au transfomat preoții mitingul anti-avort în unul electoral

Cum au transfomat preoții mitingul anti-avort în unul electoral

0
DISTRIBUIȚI

antiavort 1

În jur de 400 de persoane s-au adunat, astăzi, în Parcul “Carmen Sylva” din Timișoara, de unde au pornit într-un nou marș pentru viață, pentru cel de-al optulea an consecutiv. Copii, mămici, preoți sau bătrâni “înarmați” cu pancarte au mărșuluit pe străzile orașului pentru a atrage atenția asupra faptului că avortul nu este o soluție. Acțiunea a început în jurul prânzului, iar timp de 30 de minute, mai mulți preoți și nu numai au susținut discursuri în cadrul cărora și-au arătat nemulțumirea asupra faptului că în ultimii 25 de ani s-au realizat peste 20 de milioane de avorturi.

antiavort 2

“Noi, creștinii, nu suntem de acord cu acest genocid și de aceea am decis să ieșim din nou în stradă.


Vrem o lege care să interzică avorturile, sunt 20 de milioane de vieți omorâte, suntem o națiune care am omorât încă o națiune. Noi trebuie să fim vocea celor care nu mai au voce”, a rostit mulțimii unul dintre preoții organizatori ai marșului din orașul de pe Bega.

Protestul din Timișoara nu a fost doar față de avort, ci și împotriva căsătoriilor între persoane de același sex, eutanasierii umane, dar și a reproducerii umane asistate. Tocmai de aceea, unul dintre preoți nu a ratat ocazia, deși campania pentru alegerile europarlamentare nu a început încă, să le transmită enoriașilor să-l voteze pe Petre Costea, un candidat independent, pentru că “ni-l dorim în Parlamentul European, deoarece ne susține interesele, nici el nu este de acord cu homosexualii”.

antiavort 3

Pe muzică de fanfară, manifestanții au protestat pe străzile orașului. Aceștia au ținut în mână pancarte pe care erau scrise mesaje ca “God made Adam and Eve, not Adam and Steve (n. r. Dumnezeu i-a făcut pe Adam și Eva, nu pe Adam și Steve)”, “Adevărații doctori nu ucid copilașii”, “Alege să fi mamă, nu criminală”, “Te rog, mami, nu-mi lua viața” sau “Zâmbește, mama ta a ales ca tu să trăiești”. În fața Catedralei, au fost rostite câteva rugăciuni, iar la Prefectura Timiș a fost citit un manifest. Marșul s-a încheiat cu un moment artistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.