Avocat, prins în flagrant de DNA peste drum de Palatul Dicasterial. Vezi...

Avocat, prins în flagrant de DNA peste drum de Palatul Dicasterial. Vezi ce judecători ar fi trebuit corupţi UPDATE 2 Decizia procurorului GALERIE FOTO şi VIDEO

8
DISTRIBUIȚI

AVOCAT JOLTES 01.JPG_resize

Un avocat a fost prins în flagrant, astăzi, de DNA la scurt timp după ce a primit o importantă sumă de bani pe care ar fi trebuit să o folosească, conform propriilor spuse, să rezolve mai multe dosare penale şi civile. Avocatul Elena Ramona Joldeş s-a întâlnit cu clientul şi a primit de la acesta 12.000 lei. Banii ar fi trebuit să ajungă, după cum a susţinut avocata, la preşedintele Judecătoriei Timişoara care ar fi distribuit banii mai departe. Era pentru a treia oară când avocata încasa bani de la client, înainte primind câte 1.000 de lei.


Banii au fost găsiţi în geanta avocatei după ce au fost primiţi de la denunţător. Flagrantul de astăzi a fost realizat la o berărie aflată peste drum de Palatul Dicasterial. Anchetatorii au traversat cu ea strada şi au dus-o pentru audieri la sediul DNA Timişoara. Avocata a refuzat să facă prea multe comentarii, susţinând doar că „nu ştiu dacă a fost o greşeală a DNA sau a altcuiva” . Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Martorii asistenţi care au participat la momentul în care au fost găsiţi de către DNA cei 12.000 lei asupra avocatei au povestit că femeia a recunoscut că a luat suma respectivă de la denunţător, fiind un cadou primit în virtutea relaţiilor personale pe care le are cu acesta.

UPDATE 2 La ora 23,50, Ramona Joldeș a plecat din sediul DNA Timișoara în arestul Poliției Timiș, după ce pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pe 24 de ore pentru trafic de influență. Aceasta a refuzat să facă orice fel de comentariu. Avocata va fi prezentată, în cursul zilei de marți, Curții de Apel Timișoara cu propunere de arestare preventivă.

8 COMENTARII

  1. ‘ti-ai dracu de maimutoi,ati iesit la referendum sa scapati lepre ca asta,mazare,duicu si alti viermi care au ruinat tara ! GUNOAIELOR !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.