Un șofer inconștient, fără permis de conducere, cu alcoolemie de 1,07 și...

Un șofer inconștient, fără permis de conducere, cu alcoolemie de 1,07 și urmărit de Poliție, a provocat un grav accident rutier GALERIE FOTO și VIDEO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1431343251">

accident pe strada closca01_resize

Un șofer mort de beat și fără permis a provocat, în urmă cu câteva minute, un grav accident de circulație la intersecția străzilor Cloșca și Vuc Karadzic, după ce a încercat să scape de un echipaj de la rutieră.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, se afla la volanul unui Opel și a fost surprins de un radar amplasat pe calea Torontalului circulând cu 75 de kilometri la oră. Când agenții i-au făcut semn să oprească, bărbatul și-a continuat cursa, apăsând pe accelerație. Rutieriștii au plecat în urmărirea sa, dar acesta nu s-a oprit, ci a încercat să scape pe străduțele laterale.

În intersecția de la strada Bucovina cu Matei Basarab, când a luat curba, a acroșat prima mașină, un Peugeot 207, căruia i-a „șifonat” ușa din spate. Șoferul inconștient a continuat cursa nebunească până pe strada Cloșca, unde a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului. A lovit o mașină de teren Toyota, pe care a proiectat-o pe spațiul verde, acroșând de asemenea un Volkswagen Golf, care a intrat direct într-un stâlp de electricitate.

„A intrat pe roșu și m-a lovit în roată. Noi l-am scos din mașină, era varză. Era inconștient. L-au dus cu SMURD-ul la spital”, a povestit șoferul mașinii de teren. Șoferul fugar și-a revenit, iar în urma alcooltestului efectuat, polițiștii au stabilit că avea o alcoolemie de 1,07. De asemenea, bărbatul nu avea permis de conducere.

Din fericire, șoferii și pasagerii din celelalte mașini au scăpat cu leziuni minore. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.