Cum îl atacă primarul Nicolae Robu pe Grindeanu după ce a anunţat...

Cum îl atacă primarul Nicolae Robu pe Grindeanu după ce a anunţat că ar putea candida la primărie. Ce spune despre alianţele din CLT

1
DISTRIBUIȚI

robu bronzat05_resize

Anunţul făcut ieri de şeful PSD Timişoara, deputatul Sorin Grindeanu, la PRESSALERT LIVE  că ar putea candida la Primăria Timişoara în 2016 nu i-a picat bine primarului Nicolae Robu. Astăzi, prezent pe teren cu jurnaliştii, edilul timişorean s-a plâns din nou de comportamentul PSD şi a spus că nu crede că vreun partid local se va alia cu social-democraţii în perspectiva schimbării puterii în Consiliul Local Timișoara.


Legat de faptul că partidul său a fost aliat cu PSD, Robu a spus că binele şi răul sunt noţiuni relative şi că nimeni nu poate fi mereu numai corect, dar că electoratul va sancţiona derapajele necorectate.

Despre candidatura lui Sorin Grindeanu, primarul a primit ipoteza ca pe o glumă, spunând că „mă tem, da! Iar vrea să îşi crescă notorietatea făcându-mă pe mine să vorbesc de el. Nu mă tem, cum să mă tem. Eu nu ştiu , dacă vrea să candideze cu mine, vrea să ne jucăm de-a candidaturile?” Primarul se arată indecis cu privire la lupta pentru un nou mandat, spunând că are momentan proiecte pe rol, unele făcute, altele nefinalizate şi multe înfăptuiri nepromise. „Nu asta e problema mea acum. Astfel de frământări au cei care nu sunt în stare să facă nimic precum cel pe care l-aţi citat. Ce să facă altceva se gândeşte la alegerile din 2016, 2020, 2040, probabil că eu nici nu ştiu de vreo profesare de-a sa. Eu am şi multe alte preocupări”. Legat de alianţele din CLT, Robu spune că „nu există”, dar că este sigur că niciun consilier nu îşi va permite să voteze împotriva iniţiativelor sale, asta pentru că „eu nu fac proiecte pentru Nicolae Robu, ci pentru timişoreni”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.