Primarul Robu mută războiul cu PSD la tarabele din Piaţa Dacia. ...

Primarul Robu mută războiul cu PSD la tarabele din Piaţa Dacia. Cum s-a enervat şi cine i-a cerut „o moleculă de iubire”

0
DISTRIBUIȚI

robu revolutionari01.jpg

Faptul că primarul Nicolae Robu iubeşte băile de mulţime nu mai este un secret pentru nimeni. Mai nou, chiar dacă vremea nu ţine cu el, edilul timişorean scoate preSa în stradă pentru a vedea care sunt cele mai noi realizări ale sale. Astăzi, primarul a descins în Piaţa Dacia, acolo unde a inaugurat asfaltul proaspăt turnat pe unele străzi. Întâmpinat de nişte clienţi de o cârciumă din zonă care s-Au plâns că „faceţi multe, de până murim, sperăm”, Robu i-a avertizat „dacă beţi tot aşa, sigur muriţi mai repede”. Ajuns în piaţă şi postat strategic în faţa mesei unei precupeţe primarul s-a pus pe dat declaraţii. Nici bine nu a ieşit din faţa camerelor că a fost abordat de un domn nemulţumit că nu se repară străzile. Prompt Robu l-a acuzat că e trimis de PSD şi că „ştiu eu cum faceţi, ce strategie aveţi peste tot pe unde merg eu trimiteţi pe cineva”.

După ce omul l-a apostrofat că s-a întâlnit cu Băsescu, primarul s-a supărat şi a plecat conchizând că „nu e dovadă mai bună că e trimis de PSD”.


După alte câteva discuţii cu cetăţenii, primarul a luat piaţa la pas. A fost oprit de un fan ASU Poli care l-a întrebat ce se face cu fotbalul în oraş. Neştiind cu cine discută, Robu s-a plâns că lipsa sponsorilor şi a fondurilor mai ales de la CJT „ne-au împiedicat să facem transferuri avantajoase”. Primarul a fost lămurit de bărbat că spiritul Poli e în liga a IV-a, dar a precizat că nu poate avea răbdare patru ani să ajungă în primul eşalon. Amabil, Robu s-a scuzat că nu poate da bani şi pentru ASU şi a mers mai departe spre tarabă. Sub ochii pieţarilor şi sub bliţurile la foc armat edilul şi-a cumpărat nişte căpşuni şi a pornit spre microbuzul primăriei. La ieşirea din piaţa a fost oprit din nou de un domn de la o cârciumă care i-a cerut moleculă de iubire. Intrat în microbuz primarul a fost rugat de un alt client de la bodega din zonă să îi dea doi lei să meargă acasă. Rapid, primarul i-a explicat omului că trebuie să meargă la muncă să câştie atât cât vrea, „fără să aşteptaţi pomană din partea statului”. Iinerariul edilului a inclus şi strada Circumvalaţiunii acolo unde când declaraţii despre asfaltări, s-a plâns că are mai bine de 20 de străzi reparate pe care nu le poate inaugura din cauza vremii neprielnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.