INEDIT City managerul Timişoarei a postat pe Facebook imagini din deplasările făcute...

INEDIT City managerul Timişoarei a postat pe Facebook imagini din deplasările făcute în străinătate alături de primarul Nicolae Robu GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


p>calatorii sorin dragoi (10)

Deplasările în străinătate făcute de primarul Nicolae Robu au fost mereu un subiect fierbinte pentru presa locală. Recent, în timpul vizitei din Vietnam și Singapore, edilul șef a avut parte de o mare surpriză politică, atunci când PSD a făcut o nouă alianţă în consiliul local şi judeţean, cu PP-DD şi UpT.

Revenind la deplasări, fanii lui Robu de pe Facebook şi jurnaliştii au fost mereu informaţi despre acţiunile edilului prin postări ample sau prin fotografii de la întâlniri oficiale. Nu mai este un secret pentru nimeni că ]n aproape toate deplasările făcute de primarul Nicolae Robu, acesta a fost însoţit de city managerul Sorin Drăgoi. Dacă Robu este un mare iubitor al camerelor de luat vederi şi se simte ca un peşte în apă discutând cu junaliştii, Drăgoi s-a remarcat ca fiind o persoană ceva mai discretă.

Cu toate acestea, cei care urmăresc pagina de Facebook a city managerului au avut recent parte de o mică supriză. Sorin Drăgoi a postat un mic album cu fotografii inedite din deplasările făcute recent alături de edilul şef Nicolae Robu, dar și din concediul programat după despărțirea de primar. „Am văzut o parte a lumii, țări precum Vietnam, Singapore, Australia, Kuala Lumpur, Thailanda. Am descoperit lucruri și oameni noi, într-un cuvânt… o lume minunată!”, scrie Drăgoi la descrierea celor 12 fotografii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.