Nicolae Robu a dezvăluit ce sumă ENORMĂ a cheltuit în procesul cu...

Nicolae Robu a dezvăluit ce sumă ENORMĂ a cheltuit în procesul cu ANI şi nu a vrut să o recupereze. Vezi meseria surpriză la care visa în copilărie

3
DISTRIBUIȚI

robu pressalert 122

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a susţinut că procesul cu Agenţia Naţională de Integritate l-a costat extrem de mult, declaraţia fiind făcută în cadrul unui interviu acordat site-ului romaniacurată.ro. Întrebat despre cum stă la capitolul conturi, şeful PNL Timiş a susţinut că „stau bine la conturile de Facebook. La conturile bancare stau foarte slab. Locuiesc la bloc, în același apartament din 1991 și până acum, într-un cartier mărginaș. E un apartament cu 4 camere. Am o mașină second hand, cumpărată în 2005. Ea este Laguna fabricată în 2001 și mi se strică destul de frecvent. Am un teren de 1027 mp, pe care l-am cumpărat în 2005 cu un credit bancar, pe care l-am achitat între timp.


Terenul e în Timișoara, tot acolo la margine, dar pe care n-am apucat nici să fac proiect de construcție și nici nu întrezăresc în perioada următoare să fac. Nu ca timp, ci ca bani, pentru că n-am reușit să acumulez venituri. Am avut vreo 15.000 de euro în conturi când am devenit primar și acum cred că am vreo 5000″. Scăderea rezervelor a fost explicată prin faptul că „am cheltuit și conjunctural, că au fost și anumite probleme. 10.000 de euro m-a costat procesul cu ANI, pe care l-am câștigat la Înalta Curte și nu m-am mai dus să le cer nimic, că mi-e lehamite de instanțe. Trebuia să deschid un alt proces ca să-mi recuperez cheltuielile. Mi-e lehamite. Nu prețuiesc banii. Mă lipsesc. Să nu aud de procese”.

Robu a destăinuit că „Primul meu vis a fost să devin tractorist. Eram copil de câțiva ani, la sat și ce te putea fascina mai mult decât un tractor, la vremea respectivă. Mi-am dorit foarte mult asta și îmi aduc aminte cât de fericit am fost în ziua în care am fost luat într-un tractor și lăsat de către tractorist să pun mâna pe volan. Desigur, tractorul își ținea direcția singur, dar eu am ținut mânuțele mele pe volan și am avut un sentiment de fericire supremă atunci, văzându-mă în postura respectivă (….) se pare că mi-a plăcut să conduc de mic. Și la grădiniță eram dirijorul corului grădiniței, apoi am devenit căpitanul echipei de fotbal, căpitan de oști, că doar copiii, aveam fiecare câte o armată acolo pe zone ale satului (n.r. Bocsig, Arad). Eram lider în permanență”.  Ulterior, şi-a mai dorit să fie inginer mecanic, chimist, inginer în calculatoare sau să studieze filosofia.

3 COMENTARII

  1. Domnule Robu, pacat ca nu ti-ai urmat visul. Acum puteai fi presedinte al consiliului judetean. USL ar fi avut o mare problema sa-si aleaga candidatul la CJ dintre doi tractoristi titrati si il puteai lasa pe dl. Bojin, pe mai departe, acolo unde ii e locul, la coda tractorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.