Şcoala de rock a lui Nicu Covaci revine cu un nou concert,...

Şcoala de rock a lui Nicu Covaci revine cu un nou concert, în cadrul căruia va debuta Carina Sorana, o fetiţă de nouă ani

0
DISTRIBUIȚI

carinasorana

Campania de sprijinire a tinerelor talente muzicale „Cover Phoenix“ – acţiune care are parte de sprijinul liderului trupei Phoenix, Nicu Covaci – iese din nou în faţa melomanilor timişoreni cu un inedit concert în cadrul căruia va debuta Carina Sorana, o fetiţă de numai nouă ani.

„Carina Sorana este elevă în clasa a doua şi este din Giroc. Va cânta pentru prima oară în public două piese din repertoriul internaţional. Se trage dintr-o familie de muzicieni şi deci este normal să fie o iubitoare de muzică. Casting-urile organizate de noi au dat rezultate, aşa cum ne aşteptam. Călin Roman şi Silviu Iliescu au debutat în trupa Phoenix Cover în urmă cu două săptămâni în cadrul concertului susţinut la Life!Pub, deci ei au trecut de focul debutului.


La fel ca şi basistul Hans Buchert. În seara concertului, care va avea loc vineri 6 iunie la Club 30, de la ora 21, se fac înscrieri pentru un nou casting“, ne-a declarat Valentin Triponescu, din partea organizatorilor acestui eveniment. La începutul acestui an, sub numele de „Cover Phoenix“, în oraşul nostru s-au pus bazele unui nou proiect de sprijinire a tinerelor talente muzicale timişorene care activează în domeniul rock şi folk.

„Proiectul nostru se adresează tinerilor care vor să cânte rock şi folk. Scopul nostru este să găsim o sală de repetiţie. Încercăm să promovăm muzica tânără şi să îi ajutăm pe cei care au sau nu au compoziţii proprii, să îi îndrumăm cât mai bine“, a declarat Titi Dragomir, iniţiatorul acestui proiect, care se desfăşoară sub îndrumarea atentă a lui Nicu Covaci. Alături de tinerele talente, care vor evolua în faţa publicului, la concert vor mai cânta formaţia Vest (Radu Stoica, Viorel Screciu, Ludovic Varadi, Puiu Popa şi Horia Marcu Rică) şi invitaţii speciali Lică Dolga, Titi Dragomir şi Lucu Valeriu Iocşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.