Stoia bate cu pumnul în masă pentru proiectele PSD: „Nu ai venit...

Stoia bate cu pumnul în masă pentru proiectele PSD: „Nu ai venit în primărie ca să ai maşină de serviciu, secretare, şi să îţi spună lumea să trăiţi domnule primar sau viceprimar”

0
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Viceprimarul PSD al Timișoarei, Traian Stoia, este nemulţumit de modul în care municipalitatea a găsit de cuviinţă să implementeze proiectele propuse de PSD în cadrul USL.

Primul subiect pe care viceprimarul l-a abordat a fost skate park-ul din Timişoara, proiect pentru care primăria a bugetat un milion de de lei, iar firma care a câştigat contractul refuză să facă un proiect în valoare mai mică de patru milioane de lei.


Cu toată că în urmă cu mai multe săptămâni municipalitatea promitea că va rezilia contractul cu respectiva firmă, procedurile sunt din nou tergiversate. „De două ori domnul Robu dorea să îl cheme pe domnul Bere de la Direcția de Mediu la o discuţie, discuţie pe care ulterior am avut-o eu cu dumnealui. Cum poţi să accepţi ideea că un om care prestează un serviciu către primărie impune preţ, formă? Atât primarul cât şi colegul meu, Dan Diaconu, sunt pentru a se face acest lucru. Amănuntele aş vrea să mă prefac că nu le înţeleg. Ele sunt foarte clare pentru oricine stă să se gândească. Sunt convins că vom reuşi să înlăturăm obstacolele existente”, spus Stoia.

Acesta a completat şi că un nou domeniu cu probleme sunt „proiectele la drumuri, unde proiectele propuse de PSD în cadrul alianţei USL în marea lor majoritate nu au fost pornite. Am înţeles că sunt unele proiecte prioritare, dar trebuie să stabilim nişte lucruri”. Acesta a conchis că ar fi renunţat la salariul de viceprimar şi la toate facilităţile care vin odată cu funcția, dacă ar fi avut drept de semnătură fără ele. „Nu ai venit în primărie ca să ai maşină de serviciu, secretare şi să îţi spună lumea să trăiţi domnule primar sau viceprimar”, a conchis Stoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.