Au încercat, pentru a doua oară în decurs de o lună, să...

Au încercat, pentru a doua oară în decurs de o lună, să treacă ilegal granița. Cum i-au prins polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

P6067956

Unii oameni sunt foarte hotărâți în ceea ce și-au propus să facă. Nimeni și nimic nu le stă în cale. Este și cazul unui grup de migranți care și-au propus să ajungă în spațiul Schengen părăsind România clandestin, pe lângă Cenad. Noaptea trecută oamenii au fost prinși pentru a doua oară la „frontiera verde” cu Ungaria.

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au reţinut azi noapte, un grup de trei sirieni care au încercat să treacă ilegal frontiera, a doua oară în mai puţin de o lună, pe jos, pentru a ajunge în Spaţiul Schengen.


Azi noapte, în jurul orei 2.00, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare a observat trei persoane adulte care se deplasau pe jos spre Ungaria. Cei în cauză au fost reţinuţi la aproximativ 200 metri interior faţă de teritoriul statului vecin, în marginea de vest a localităţii Cenad, în vegetaţia din apropierea frontierei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Siria cu vârste cuprinse între 20 şi 45 ani şi intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen”, a declarat Mihaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara.

Cei trei bărbaţi au mai fost reţinuţi de către poliţiştii de frontieră timişeni în tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat în 27 iunie. La acea dată celor trei li s-au întocmit lucrări penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi au fost predaţi autorităţilor competente pentru a fi luate măsurile legale ce se impun.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.