Copil în vârstă de 10 ani, operat de urgență la Timișoara după...

Copil în vârstă de 10 ani, operat de urgență la Timișoara după ce a fost la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523-640x478

Un băiat care se bucura de vacanță jucându-se în aer liber, între blocuri, a fost strivit, potrivit martorilor, de un gard de beton pe care încerca să îl escaladeze.


Cei care au asistat la scenă, în cartierul Muncitoresc din Reșița, sâmbătă după-amiaza, nu au mai așteptat venirea ambulanței, ci l-au scos pe copil de sub dărmături și l-au dus la spital, conform resita.ro.

Medicii de la secția de urgențe a spitalului reșițean au decis că victima trebuie transportată de urgență la Timișoara. „Băiatul a fost dus de urgență la Timișoara, deoarece are o rană deschisă la picior. Este vorba de o fractură de femur complexă, deschisă, prin strivire, la unul dintre picioare, și se impune rapid o intervenție chirurgicală complexă. Pentru asta l-am dus la o clinică din Timișoara, cu ambulanța, sub strictă supraveghere medicală”, a declarat Florin Firca, medic la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin, pentru resita.ro.

Polițiștii reșițeni au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul care a dus la rănirea gravă a copilului în vârstă de 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.