Britanicul Miguel Campbell a adus „ceva special“, la petrecerea sub iederă GALERIE...

Britanicul Miguel Campbell a adus „ceva special“, la petrecerea sub iederă GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1782979661">

UnderTheIvy-15august_95 [1024x768]

Amatorii de sound-uri electronice au avut parte în weekend de o petrecere cât se poate de specială alături de britanicul Miguel Campbell, care a reuşit să le ofere petrecăreţilor o noapte de neuitat.

Evenimentul, desfăşurat sub sigla de petreceri UndertheIvy la Piscina Heaven, a avut parte de aproape 800 de spectatori care s-au delectat cu un set eclectic ce a inclus evident şi cel mai cunoscut hit al britanicului, „Something Special”. Invitatul special al nopţii este o figură cunoscută a muzicii house încă de la începutul anilor ’90, seturile sale fiind apreciate de amatorii de party din întreaga lume. A început să producă muzică în cadrul proiectului HCB iar din 2006 a pus bazele casei de discuri Outcross Records. De-a lungul anilor, Miguel Campbell a remixat o serie de piese cunoscute printre care se numără Matt Hughes – Don’t Cry, The Penelopes – Now Now Now, Mike Snow – Paddling Out, Soul Clap – Let It Go, Totally Enourmas Extinct Dinosaurs – Stronger, Baby Prince – Nobody, Rufus – Take me sau Basement Jaxx – What a Difference Your Love Makes.

În deschiderea evenimentului au mixat Vali Florea şi George Allen. Miguel Campbell a fost prezent în premieră în oraşul nostru, după ce în luna iunie nu a reuşit să ajungă la o altă petrecere programată sub acelaşi brand de party.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.