Consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Timiș, Dan Radosav, numit din nou...

Consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Timiș, Dan Radosav, numit din nou director la un alt muzeu din Timișoara. Cum îl laudă Titu Bojin

0
DISTRIBUIȚI

dan radosav adevarul_ro

Este oficial! Începând de astăzi, Muzeul Banatului din Timișoara are un nou director. Este vorba despre Claudiu Ilaș, care a ocupat aceeași funcție timp de aproape patru ani la Muzeul Satului din Timișoara. Claudiu Ilaș este fiul primarului din Buziaș și a candidat de unul singur pentru funcția de director al Muzeului Banatului și a obținut o notă de trecere.


„Mi-am propus să finalizez proiectul pentru reabilitarea Castelului Huniade, să finalizăm lucrările de restaurare, dar și să promovez Bastionul, care duce lipsă de vizitatori”, a precizat Claudiu Ilaș.

Astăzi, în plenul Consiliului Județean Timiș s-a votat numirea acestuia pe funcția de director al muzeului. În aceste condiții, Dan Radosav, consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Timiș, nu mai ocupă funcția de director interimar al Muzeului Banatului din Timișoara. Totuși, la propunerea lui Titu Bojin, Dan Radosav a fost numit director interimar al Muzeului Satului Bănățean, până la organizarea concursului pentru ocuparea acestui post.

Președintele CJ Timiș are doar cuvinte de laudă pentru Dan Radosav. “Vreau să-i mulțumesc  lui Radosav Dănuț, a început să învețe și o să-l trecem ca director interimar al Muzeului Satului tot pe dânsul. În perioada cât a fost la Muzeul Banatului a avut o activitate foarte bună“, a declarat Titu Bojin în ședința ordinară de astăzi. Dan Radosav va avea un salariu de 2.700 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.