Primarul Nicolae Robu spune că timișorenii apreciază faptul că s-a apucat de...

Primarul Nicolae Robu spune că timișorenii apreciază faptul că s-a apucat de muzică. Ce planuri de viitor are pe plan muzical

6
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si nicu cavaci chitara

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este mândru de prima sa melodie, „Ca marea”, pe care a lansat-o pe Facebook în urmă cu o săptămână, de pe plaja din Ibiza. Edilul șef i-a provocat pe „internauți” să-și spună părerea despre single și a inițiat un nou sondaj pe pagina sa de Facebook. Aseară, Nicolae Robu a făcut publice și rezultatele sondajului „privind preocupările mele muzicale și, punctual, compoziția proprie «Ca marea»”.

Astfel, 81% dintre respondenți apreciază pozitiv faptul că „un Primar, Profesor universitar – în plus fost conducător de universitate (Rector) -, om politic are preocupări muzicale”, 14,4% au răspuns „nici pozitiv și nici negativ” și doar 4,6% consideră că primarul ar trebui „să-și vadă de alte treburi”.

Mai mult, 75,8% dintre cei care au răspuns în sondaj au spus că le-au plăcut versurile „foarte mult” și „mult”.


De asemenea, majoritatea respondenților au bifat că apreciază atmosfera sonoră creată de piesă, în raport cu textul, că apreciază piesa și chiar că sunt nerăbdători să asculte și partea vocală.

Primarul Nicolae Robu a transmis și un mesaj, tot pe Facebook, după ce a făcut publice rezultatele sondajului. „Am toate motivele să continui și voi continua, voi lansa cât de curând piesa completă, cu tot cu partea vocală! Evident, în același timp mă ocup, cu aceeași energie, ca Michelangelo, centrul istoric, malurile Begăi și celelalte o mulțime de proiecte ale Timișoarei să avanseze în ritm susținut!”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.

6 COMENTARII

  1. 81% din cati? ca sa nu spunem din cine… 4,6%? Sa intelegem ca peste 1000 de persoane si-au dat cu parerea despre cum l-a chinuit talentul pe primar? Altceva mai bun chiar nu au gasit de facut?

    Poate daca la paranghelii se va auzi compozitia primarului, va fi si el mai ingaduitor cu petrecaretii si cei 81% multumiti de melodie nu se vor declara deranjati de galagie.

    Impreuna cu cei 4,6%, noi ii spunem sa cante „la alta masa” !

  2. Da domnule Robu, chiar mai mult de 81% dintre timisoreni va apreciaza activitatea muzicala si ar dori sa va implicati mai mult in acest domeniu chiar si in detrimentul celorlalte. Concret, cred ca ar fi minunat sa va lasati de toate celelalte si sa va tineti doar de cintat. Am aprecia foarte mult daca v-ati muta la Bogsig si in padurea de acolo ati pregati un concert pentru chitara si frunza. Cred ca toti timisorenii s-ar deplasa sa va asculte in concet acest fapt avind si un impact pozitiv asupra agriculturii locale. S-ar vinde instantaneu toata productia locala de rosii pe care timisorenii vi le-ar arunca, cu mare bucurie si entuziasm in cap, nici nu ar mai trebui sa cheltuiti cu vopselele. Cred ca nu fac acest lucru aici, in Timisoara, din respect pentru peretii primariei care s-ar murdari si ar trebui reparati tot din banii nostri, la fel ca biroul dumneavoastra, dar in padure la Bogsig ar fi altceva. Cred ca ar veni sa va asculte chiar si tiganii care tremura de frica dumneavoastra si care, coplesiti de personalitatea si autoritatea pe care o impuneti, la un singur semn din partea dvs. au oprit lucrarile la turnulete si au stopat parangheliile inTimisoara.

  3. Cred ca are dreptate: 81% din respondenti i-au transmis ca poate ar avea mai multe sanse ca si lautar decit ca si om politic. Ar fi mai bine pentru un oras intreg cu Robu -lautar decit primar.
    Si in situatia poluatorului Continental: daca Robu spune ca mai mult il intereseaza firma ca si sponsor decit sanatatea si ambientul timisorenilor inseamna ca Robu are veleitati de lautar decit de edil.

  4. Rusine pentru acest comportament de cata, toparlan infantil! Un prof.univ. trebuie sa fie un bun exemplu de civism si etica, nu un taranoi veni la oras si vrea sa impresioneze targul (ca si Nica din I. Creanga cu pupaza)! Rusine Robu!

  5. lasa nea Robu ca mai ai putin si vei canta la luna…ca primar nu te mai alege nimeni la Timisoara…stii cumva melodia „lasa-ne…lasa-ne ” ? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.