Primarul Timişoarei, primele detalii din sejurul în Ibiza. De ce a pus...

Primarul Timişoarei, primele detalii din sejurul în Ibiza. De ce a pus gând rău şefilor de direcţii din Primăria Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

robu la birou

Primarul Nicolae Robu a revenit din vacanţa luxoasă din Ibiza relaxat şi fără idei. Întrebat ce doreşte să implementeze în Timişoara din lucrurile văzute în capitala mondială a distracţiei, Robu a spus că „nu se potriveşte să implementăm în Timişoara ce este în Ibiza. Pentru mine Ibiza este un loc foarte bun pentru petrecerea unui sejur. Am fost la un hotel cu o zonă linştită cu lume de toate vârstele preponderent tineri, dar fiecare extrem de civilizat.


Un hotel pe malul mării. Mi-a făcut plăcere să particip la acel concert Avicii”.

Primarul a fost mai deschis în a oferi detalii despre piesa pe care a compus-o şi pe care a făcut-o publică pe Facebook direct de pe plaja din Ibiza. Aflând că secretarul Ioan Cojocari consideră că muzica lui este relaxantă, Robu a comentat că „eu mă aştept de la toată lumea să muncească mult, bine, corect, eficent, aşa cum am spus. Cum ajunge fiecare să răspundă acestor aşteptări ale mele e treaba fiecărei persoane în parte”. Primarul susţine că nu s-a gândit să susţină un concert şi că nu a fost preocupat de a deveni comercial sau de a se lansa pe piaţă. Deşi nu ştie când îşi va lansa un album sau când va susţine primul concert în Timişoara, primarul exclude din start o colaborare cu colegul său de partid, Alin Nica, primarul de la Dudeştii Noi, care e şi el cântăreţ, motivând că „avem stiluri muzicale diferite”.

Un motiv de bucurie pentru primar în concediu au fost intervenţiile dese pe Facebook. „Zilnic am comunicat cu directorii din primărie, zilnic am dat dispoziţii. Chiar dacă am înţeles că nu ştiu ce lege a fost aprobată că nu poţi deranja funcţionarii publici în timpul liber, eu vreau să le spun că nu îi voi deranja, dar nu prea vor avea timp liber”, a mai spus edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.