Avocatul Florin Kovacs, la PRESSALERT LIVE, despre bătăile dintre interlopi: „Şi în...

Avocatul Florin Kovacs, la PRESSALERT LIVE, despre bătăile dintre interlopi: „Şi în Statele Unite se mai împuşcă între ei şi mai vine poliţia, mai dă cu furtunul, mai spală. Nici ambulanţă nu le-aş trimite când se bat” VIDEO

22
DISTRIBUIȚI

florin kovacs avocat 1

Avocatul timișorean Florin Kovacs a fost în acestă seară invitat la PRESSALERT LIVE, unde a făcut afirmaţii extrem de dure la adresa lumii interlope din Timişoara, după ce un interlop a fost bătut cu parii chiar lângă sicriul mamei sale.

Kovacs a spus că nu găseşte normal comportamentul interlopilor din Timişoara care au ajuns să se bată în stradă. Cu toate că este de acord că este necesar ca poliţia să intervină, avocatul a menţionat că ”dacă se împuşcă între ei, nici să nu intervenim. Şi în Statele Unite se mai împuşcă între ei şi mai vine poliţia, mai dă cu furtunul mai spală. (…) Nici ambulanţă nu le-aş trimite când se bat. Trimit pompierii să spele, să cureţe de miros. (…) Măcar să le asigurăm măsuri de castrare chimică, să nu se mai reproducă.


Eu sunt mai pragmatic, serviciile de ambulanţă trebuie să intervină la cauze importnate. Probabil în casa funerară au făcut şi o şedinţă de spiritism”. Kovacs a mai precizat că i se pare exagerată atenţia de care se bucură astfel de cazuri în detrimentul unui violuri sau agresiuni în plină stradă.

Invitată alături de avocatul Kovacs, jurnalista Sabina Mihăică a fost ceva mai temperată şi a declarat că agresiunile dintre interlopi „transmit un mesaj neplăcut cetăţenilor. Asta se vede şi din comentariile cititorilor foarte mulţi oameni spun unde este poliţia şi se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă era vreun copil prin zonă. Îmi e teamă că într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat vom avea comunicări de tipul x a ajuns în mijlocul unui schimb de focuri”.

Mihăică a mai adăugat că „dacă speculăm, acţiunile autorităţilor abilitate ne pot conduce la astfel de explicaţii, de corupţie. Altă explicaţie decât incompetenţa nu poate fi decât corupţia. Mai avem o variantă, cea normală, în care slujbaşii publici ar trebui să îşi facă treaba”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

22 COMENTARII

  1. Cand a fost cu interlopu de adrian cucoana sa pus el din oficiu sa ajute familia …..de ce nu se pune si la baiatu asata sa il ajute oare…..ca nu e de nivelu lui cucoana la bani ..? Tu esti cel mai corect asai ..dar cand iei bani de la infractori care ii reprezinti si nu ii declari la stat nici atunci nu iti place …ore pentru tine ar merita sa vina salvarea sau numa pompieri…doctore

    • dom bota,
      de ce ai respins comentariul meu??????????????
      de fapt stiu exact cu cine joci si cam ce iti poate pielea.
      hai sictir.

  2. dAR CAND A FOST ARESTAT FRATELE LUI fLORIN kOVACS pentru trafic de droguri tacea Florin ca mortul in papusoi. Fratele dv nu era interlop???

  3. Kovacs, fa-ti tu acolo lucru tau, si nu te preocupa de ordinea sau dezordinea interlopilor, are cine s-o faca. Nu te mai da mare destept cu gura mare ca sa-ti faci mare loby . Cine stie daca nu ajung sa spele pompierii si mirosul tau de pe caldaram. Sfatul meu ; lasa poliția ,jandarmeria, pompierii, dr.ii, ciocli, sa-si faca lucrul lor, iar tu fa numai bla bla bla, te pricepi , cica. Altii sunt in realitate avocatii de elita de la Timisoara, cei care nu se baga in seama asa cum o faci tu peste tot unde nu-ti fierebe oala!

    • Kana gunoi stradal, ai invatat sa ameninti sub conditia anonimatului? Ei bine, iti promit solemn ca maine voi depune o plangere penala impotriva „anonimului Kana” pentru ca spre deosebire de jigodii ca tine, eu cred in lege si sunt absolut convins ca o sa regreti suficent de mult ca ai lansat amenintari publice la adresa unui avocat. Sun desigurt extrem de speriat pentru viata mea in urma amenintarilor lansate de tine si cred ca unul ca tine nu are ce sa caute in societate ci locul tau este desigur la puscarie interlop nenorocit!!

  4. Domnu’ tupeu, esti un mare prost stiai? Esti prost informat, nu am fost din oficiu in cazul Cocoana boule, ci aparator ales! Scursori ale societatii ca tine, care fac umbra pamantului degeaba nu ma impresionează deloc! Jigodie, eu platesc taxe si impozite statului roman sa scape tara asta de indivizi ca tine!

    • bey kovacs.
      mare prost esti matale dupa fitele pe care le exhibi coloshia in „discutiile” cu dom bota. (il stimulezi material cumva???)
      ma mir ca baroul timis nu te-a luat inca la intrebari pt. incalcarile repetate si tupeiste in ce priveste Legea avocatilor. si ma refer concret la concurenta…abuziva si neloiala. Adica incerci sa-ti atragi clienti prin emisiunile la care participi incercand sa induci FALS in constiinta cititorilor-ascultatorilor ca este ceva de capul matale ca avocat. asculta la baiatu’ : vai de tine…

    • am uitat ceva…
      zici ca platesti taxe si impozite!? dar ai declarat corect suma exacta pe care ti-a inmanat-o cremenalu’ Cocoana (de altfel bani rezultati din sopagile incasate de tac’su vameshu’ ?)
      asa ca stai in banca ta dom’ kovaciu ca vin din spate avocatii tineri cu preghatire pe bune si care te vor da la o parte cat de curand. ADIO batrane.

  5. În primul rând, ar fi fost interesant să invitați un profesionist avocat, nu să pupați in…pe unul care, pe cât de controversat e, pe atât de lipsit de profesionalism.”Prietenii” știu de ce. În al doilea rând, pseudo-ziaristule, ar fi fost de bun-simț să spuneți tot adevărul despre ultimele evenimente între „interlopi”. Pentru că idioți ca tine creează aceste isterii în masă, nespunând adevărul. De aici, alți idioți, la fel de mari ca și tine, care își dau cu părerea despre ce a fost sau ar fi putut fi. Dacă s-ar spune adevărul, nu s-ar mai exprima păreri idioate și, in consecință, nu s-ar mai vinde știrile. Și, uite așa, se face jurnalism de căcat în România. Doar ADEVĂRUL d-nule Bota, poate permite opiniei publice să analizeze corect și să evalueze situația echidistant. A se vedea jurnalism pe TV5, CNN, BBC, etc.

    • Domule avocat Kovacs aveti toată aprecierea mea pentru pozitia transanta fata de astfel de indivizi care fac rușine orașului! Ca dvs gandesc foarte multi timisoreni, care isi vor inapoi orașul! Vor liniște si siguranta iar acesti nemernici cred ca pot face ce vor fara ca noi sa reactionam in vreun fel! Se inseala amarnic! Niciodată nu vor ajunge la valoarea dvs!

  6. rusine!
    Ati pus in bascalie un chipiu de politist pe masa de cacat la care ati trancanit vrute si nevrute.
    dar de „onorariile de succes” (!?) ale anumitor avucati, sau de „banii negri” incasati in procesele penale, tot de catre anumiti avucati …mucles.
    Stie domnu covaci sau matale ce salariu are un specialist din politie?
    Stie domnu covaci sau matale cati infractori dovediti de politie au fost „salvati” de catre anumiti avucati !?

  7. Avocatul timișorean Florin Kovacs-tupeu,nesimtire,coleric,impertinent,aroganta si neprofesionalism cras,cam asta va caracterizeaza.Imi este rusine ca suntem colegi in aceasta profesie ,care ar trebui sa fie respectabila insa datorita unor „specimene „, de teapa unor „kovacs” a ajuns …asa cum este acum!Rusine domnule!
    P.S
    In unele cauze ,la care ati pledat trebuia sa fiti cercetat ca si complice decat in calitate de avocat!

    • Stan papusa sau cum te o fi chemand, ai nota 2 la purtare stai jos dobitocule! Nu esti coleg cu mine jigodie, n ai cum pt ca eu imi cunosc colegii iar tu vrei sa pari ceea ce nu esti analfabetule:) Scursura a societății, intodeauna mi am aparat colegii avocati in fața unor nemernici ca tine si intodeauna am crezut in suprematia legii gunoiule!

    • Domnule avocat Kovacs nu bagati in seama toti prostii, care s au trezit sa comenteze ca ilustrii anonimi! Nu vedeti ce curajosi sunt? Se ascund ca sobololanii! Sunt niste frustrati ordinari,lumea va cunoaste stie ca sunteti un profesionist si toti vor sa va muste de fund in anonimat ca in fata nici nu au curaj sa va priveasca! Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti!

    • Stan patitu sau stan papusa cum te o fi chemand scursoare a societatii, nu esti coleg cu mine canalie ca eu imi cunosc colegii! Esti un bou de duzina care se da drept avocat dar de fapt mănânci rahat!

  8. Stan papusa sau cum te o fi chemand, ai nota 2 la purtare stai jos dobitocule! Nu esti coleg cu mine jigodie, n ai cum pt ca eu imi cunosc colegii iar tu vrei sa pari ceea ce nu esti analfabetule:) Scursura a societății, intodeauna mi am aparat colegii avocati in fața unor nemernici ca tine si intodeauna am crezut in suprematia legii gunoiule!

  9. Vai si amar, au ajuns toți boschetarii sa comenteze?! Habar nu aveti cine este avocatul Kovacs, eu cred ca este agent al serviciilor secrete, pt ca toti care s au luat de el au ajuns la pușcărie. Gen criminalul Cocoana, excrocii de la Radisson, Olari, Careba si altii! Asa ca, la Kovacs i se rupe de naparci ca voi, din cate stiu eu e spaima coruptilor si isi face datoria la sange, dar e UN OM ADEVARAT!

  10. Domne’ eu va spun un lucru, Kovacs e cel mai tare din parcare, nu se da pe stifturi de doi lei! L am văzut cum vorbeste in sala de judecata, e unul din putinii avocati care au curaj si chiar stiu meserie, restu’ care comentati de rau sunteti pielea tulii, in viata vietii voastre nu o sa aveti valoarea lui pocnitorilor! Si mai stiu un lucru, nu ii e frică de nimeni, merge numai pe lege si e respectat de judecatori pentru ca e corect!!!

    • Ce prost esti Tupeu! Pai Kovacs nu a fost avocatul cremenalului Cucoana ci al mamei baiatului omorat Lucian Reja! Kovacs l a bagat la pușcărie pe COCALAR, vezi ca habar nu si de nimic fraiere care esti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.