Deputatul PSD Sorin Grindeanu, un nou ATAC dur la adresa primarului Nicolae...

Deputatul PSD Sorin Grindeanu, un nou ATAC dur la adresa primarului Nicolae Robu. Ce spune despre banii pe care-i primește Timișoara de la Guvern

4
DISTRIBUIȚI

grindeanu la timis01.jpg

Deputatul Sorin Grindeanu, a răbufnit, astăzi, în Conferința Județeană Extraordinară a PSD Timiș, la adresa primarului Nicolae Robu, președintele PNL Timiș. Pesedistul spune că liderul PNL Timiș a început „o campanie extrem de agresivă, o campanie care are o doză foarte mare de agresivitate, pe care o vedeți în fiecare zi”.

Sorin Grindeanu a ținut să-i reamintească lui Nicolae Robu că, în urmă cu o săptămână, denunța ordonanța privind migrația aleșilor locali. „Nicolae Robu uită că în urmă cu opt ani, Constantin Ostaficiuc ne-a luat, în doar o săptămână, 28 de primari.


Nicolae Robu spunea că nu e o ordonanță bună, ca aseară, bine mersi, același Nicolae Robu să ia doi consilieri locali PP-DD. Să vedeți până unde merge ipocrizia politică”, a comentat deputatul PSD.

Sorin Grindeanu  îi mai transmite primarului Timișoarei să nu mai scrie pe Facebook că Guvernul nu dă niciun ban pentru Timișoara, când, de fapt, spune pesedistul, capitala Banatului a primit, doar în ultima săptămână, 80 de miliarde de lei vechi. „Nicolae Robu spune că Guvernul nu dă niciun ban. Fals, fals. Toate proiectele europene cu care se laudă, care nu au fost făcute de dânsul, ci în timpul fostei administrații, pasajul Michelangelo, centrul istoric, reabilitarea malurilor Begăi, toate sunt cofinanțate de Guvernul României în mod direct. Așa că aceste prostii cu zero lei, toate postările pe Facebook în care Nicolae Robu scrie că Guvernul nu ajută cu nimic Timișoara, sunt mari prostii. Toate aceste proiecte au cofinanțări de la Guvern. Ca să vă dau un exemplu, Guvernul contribuie la proiectul de reabilitare al centrului istoric cu zece milioane de euro”, a explicat Sorin Grindeanu.

4 COMENTARII

  1. robu ca de obicei minte intruna ca in afara de faptul ca a spart mai toata timisoara in rest nu face nimic sau poate face ceva isi rotunjeste euroii la sume tot mai mari

  2. Sorine, nu confunda finantarea cu cofinantarea ,numai o minte electorala de PSD-ist judeca asa ,obiectivele realizate cu fonduri din finantari atrase la care mai pune ceva si guvernul roman sunt realizari exclusive a primarului ,desi cand greseste nu ma dau la o parte sa-l critic . Asa ca , iati sefu ,sti tu care si plmbati cainele pe langa Bega.

  3. de unde sa ceri daca nui? pai acest deputat stie ce este finantarea sau cofinantarea? pai daca are doua clase ca trenu ce sa stie? ar trebui sa taca ca se face de cacao tot mai tare, cum deschide gura. unde sint bani pt spitalul de copii mai grindene? minti cum deschizi gura ca si seful tau.

  4. O buna parte din banii europeni pentru finantarile europene se regasesc in conturile din strainatate ale primarului Robu; pentru toate acestea „zornaie” o pereche de catuse, dar nu dintre cele artizanale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.