Manea politică cu traseiști, lupta pentru binele poporului și multă ipocrizie

Manea politică cu traseiști, lupta pentru binele poporului și multă ipocrizie

0
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Ordonanţa traseiștilor a fost un fel de nuntă a Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav. Observ că în continuare ne menține atenți și aprigi comentatori. De menționat că avem aceleași salarii și pensii, avem tot atâția câini vagabonzi pe străzi, doar că ne uităm în altă parte. Ei bine, ordonanța lui Dragnea a fost un fluier de începere a circului. Unul dezgustător. Zi de zi în presa locală mai apare numele vreunui transferat, deși nici independenții nu sunt de pierdut din vedere. În vreme ce liberalii au țipat ca din gură de șarpe că se face o mare nedreptate, i-au adoptat rapid pe pepedediștii care au jucat mereu împotriva PSD.


Social-democrații acuzați din toate părțile că vor să acapareze toată puterea au bifat și ei niște achiziții de la PDL, desigur pentru majoritate și binele poporului.

Dincolo de calcule matematice și majorități în CLT și CJT, rămân oamenii care au ales să migreze. Numiți trasești, judecați și condamnați deja, oamenii ăștia au avut măcar curaj. Vorbim de cei care pe bune sunt politicieni, nu de niște anonimi plasați în funcții peste noapte. Niciun șef de partid din Timiș nu a ieșit să critice alianțele de la nivel central sau schimbările radicale de optică politică. Altfel spus, tu ca partid poți să te aliezi cu Băsescu chiar dacă ai luptat ani împotriva lui, dar membrii tăi dacă migrează sunt traseiști. Asta e normalitatea lor. De bine de rău, oamenii plecați au avut curajul de a-și spune părerea, căci dacă ne uităm plecările au avut loc din partidele măcinate de conflict sau de instabilitate și mult prea multe alianțe. Această migrație a politicienilor e aceeași palmă pe care o dau alegătorii atunci când nu ies la vot.

Sperăm ca șefii de partide să învețe ceva de aici. Și în timp ce criticați plecările și negociați noi veniri, domnilor, grijă mare la cei care nu au putut să plece știind că nu vor fi acceptați sau că nu au valoare suficientă pentru a rămâne independenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.