Preşedintele CJ Timiş ameninţă că va folosi „metoda Robu” dacă se schimbă...

Preşedintele CJ Timiş ameninţă că va folosi „metoda Robu” dacă se schimbă actuala majoritate. De ce crede că nu vor trăda foştii colegi de partid VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Neînfricat – aşa se arată seful PSD Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, cu privire la ipoteza că vicepreşedinţii CJT ar putea fi schimbaţi de o alianţă constituită între grupul independenţilor, grupul PDL şi grupul PNL. PRESSALERT.ro a anunţat, astăzi, în exclusivitate, faptul că se pregăteşte schimbarea majorităţilor în CJ Timiş şi Consiliul Local Timişoara. Marcel Mihoc, consilier judeţean independent după ce a demisionat din PSD, a confirmat că Florian Zanfir şi Călin Dobra şi Florian Zanfir vor fi înlocuiţi de el şi de Marian Vasile de la PNL.

Prezent în această seară la PRESALERT LIVE, Bojin a dat asiguări că „nu se pune problema de schimbare. Nu vor avea majoritatea să facă asta. (…)Nu pot să schimbe pe niciunul decât într-o înțelegere cu PSD în condițiile în care nu discutăm nici pe departe luna asta sau cealaltă”. Bojin a mai spus că nu crede în trădarea foştilor colegi Marina Radu şi Marcel Mihoc, acum independenţi.


„Domnul Mihoc e social-democrat indiferent de alegeri, Nu poate să se ducă în partea aialaltă”.

Şeful CJT a dat asigurări că nu va face înţelegeri cu nimeni şi că toţi cei care ar vota în favoarea schimbării şi ar trăda PSD vor fi excluşi din partid. Totodată, Bojin a promis că dacă vor fi înlocuiţi actualii colegi va adopta modelul Robu şi îi va lăsa pe vicepreşedinţii CJT fără atribuţii, exact cum edilul Timişoarei l-a lăsat pe viceprimarul PSD Traian Stoia.

Legat de schimbarea colegului său de partid de la conducerea primăriei, Bojin a spus că „la primărie sunt lucruri mai delicate, acolo sunt consilierii independenți, care nu sunt toți sub controlul meu, ca să știu. Acolo pot avea loc mișcări, dar există varianta să pice și Stoia, există varianta să pice și Diaconu”.

Despre de atacurile dese ale primarului Nicolae Robu, deşi a fost făcut „agramat”, Titu Bojin nu a dorit să răspundă. Totuşi preşedintele CJT a menţionat că Timişoara a primit bani pentru spitalul municipal, spitalul de copii, Biblioteca Politehnicii, muzeele Satului şi Banatului şi pentru stingerea datoriilor Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.