„Dăruiește o jucărie…pentru o bucurie”. Cum poți și tu să aduci zâmbetul...

„Dăruiește o jucărie…pentru o bucurie”. Cum poți și tu să aduci zâmbetul pe chipul unor copii săraci

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii cu suflet mare, și nu numai, sunt invitați să facă o faptă bună în prag de sărbători de iarnă și să le facă o bucurie micuților la care Moș Crăciun uită se treacă pentru a le lăsa un cadou. În acest sens, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, a fost lansat proiectul „Viitorul este și al meu. Dăruiește o jucărie… pentru o bucurie”, de către o agenție de turism din Timișoara.

„Ca în fiecare an, dorim să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor care visează ca și noi toți și care speră ca Moșul să nu uite de ei.


Haideți să-l ajutăm să-și umple tolba cu jucării și astfel să le dăruim multor copii un strop din noblețea sufletului nostru”, îi îndeamnă inițiatorii campaniei pe timișoreni.

Prin urmare, Moș Crăciun își pune speranțele în oamenii cu suflet mare și a lăsat o parte din saci în mai multe locații din oraș, în speranța că vor fi umpluți cu daruri pentru cei mici. Cei care doresc să doneze o jucărie pentru un copil sărac o pot face și la sediul Universității de Vest din Timișoara, până în data de 13 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.