Două persoane încarcerate, în urma unei coliziuni puternice la Remetea Mare UPDATE...

Două persoane încarcerate, în urma unei coliziuni puternice la Remetea Mare UPDATE Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii, polițiștii, dar și echipajele de la Ambulanță s-au deplasat de urgență la intrarea în localitatea Remetea Mare unde a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, două persoane au rămas încarcerate în urma coliziunii a două autoturisme. Forțele de intervenție aflate la locul accidentului au scos victimele blocate care au fost transportate la spital. „Din primele informații știm că două persoane au rămas încarcerate. Una într-un autoturism, iar cealaltă în alt autoturism. La fața locului au ajuns echipajele de pompieri, de poliție, dar și Ambulanța”, au transmis reprezentanții din cadrul ISU Banat.

UPDATE Conform polițiștilor, un șofer aflat la volanul unuia dintre autoturisme a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens.


În momentul respectiv a acroșat un alt autoturism care circula regulamentar din sensul opus. Se pare că nefericitul eveniment a avut loc pe fondul băuturilor alcoolice. Cel care se face vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv. „În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză va fi întocmit dosar penal”, a declarat Ionuț Bocancea de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. Ambii șoferi au fost transportați la spital, dar se află în afara orcărui pericol.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.