Zboruri charter de pe Aeroportul Timișoara, anunțate pentru această vară. Care sunt...

Zboruri charter de pe Aeroportul Timișoara, anunțate pentru această vară. Care sunt destinațiile

0
DISTRIBUIȚI

creta2

Primele curse charter au fost anunţate deja de către operatorii de turism şi companiile aeriene. Este vorba de trei destinaţii: Creta (Heraklion), Rhodos şi Zakynthos. În lunile următoare şi alţi tour-operatori vor anunţa destinaţiile de vacanţă accesibile în această vară cu avionul, direct din Timişoara. În plus, agenţiile de turism oferă deja şi destinaţiile din Spania – Palma de Mallorca şi Costa Brava cu zboruri de linie care operează pe Aeroportul din Barcelona.

„În fiecare an, Antalya a fost o destinaţie extrem de căutată şi ne aşteptăm ca aceasta să rămână în topul preferinţelor.


De asemenea, vom continua demersurile de atragere a firmelor de turism şi a altor companii aeriene, astfel încat să oferim cât mai multe zboruri spre destinaţii turistice pentru locuitorii din vestul ţării”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Dan Idolu.

Primul zbor charter care va începe în această vară va avea destinaţia Creta – Heraklion. Zborurile vor avea loc de două ori pe săptămână – în zilele de marţi şi miercuri, începând cu 26 mai. Cursele charter către Rhodos vor începe în 29 mai şi vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de vineri. Primul zbor charter cu detinaţia Zakynthos va începe în 8 iunie. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de luni.

Agenţiile de turism oferă şi vacanţe cu destinaţia Mallorca şi Costa Brava, cu zbor pe ruta Timişoara – Barcelona, folosind zborurile de linie ale companiei Wizzair în zilele de luni şi vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.