PERICOL O bucată de tencuială a căzut de la înălţime chiar deasupra...

PERICOL O bucată de tencuială a căzut de la înălţime chiar deasupra intrării în Sala Olimpia. Ce probleme mai sunt la faţadă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-91591583">

 

salaolimpia (6)

Pentru că există slabe șanse ca noua sală polivalentă a Timişoarei, din zona stadionului ”Dan Păltinişanu”, să găzduiască Campionatul European de Baschet Feminin, următorul loc în care există posibilitatea să se desfășoare concursul este Sala Olimpia care „își pierde” tencuiala.

O bucată de câțiva metri pătrați de tencuială s-a desprins de pe fațada Sălii Olimpia și s-a prăbușit chiar în apropiere de intrarea principală. Potrivit celor care răspund de întreținerea sălii, întâmplarea ar fi avut loc azi-noapte. „Muncitorii care efectuează lucrări la Sala Olimpia au plecat după miezul nopții de aici. Au făcut verificări în toată zona și nu era căzută tencuiala. Noi am văzut asta de dimineață, în jurul orei 7.00”, ne-a explicat cel care se ocupă de întreținerea sălii.

Din fericire, în zonă nu se afla nicio persoană în momentul în care tencuiala s-a prăbușit. „M-a bulversat foarte tare acest incident. Nu știu cum a fost posibil, mai ales că în ultima perioadă nici nu a mai plouat. De dimineață, alături de mai mulți muncitori am strâns resturile și le-am dus în spate, iar acum ne vom ocupa de acest lucru. Am pus o bandă galbenă care îi atenționează pe oameni să nu treacă pe acolo. Deocamdată situația este sub control, dar dacă mă uit mai bine, mai există o bucată care ar putea cădea. Ne vom ocupa în cel mai scurt timp de reparații”, ne-a mai spus bărbatul.

Consiliul Local Timișoara a aprobat în 20 martie suma de 590 de mii de lei pentru amenajarea Sălii Olimpia. Primarul Nicolae Robu susține că nu s-a decis nimic și că în urma verificărilor de la București nu s-a stabilit dacă Sala Olimpia va găzdui Campionatului European de Baschet Feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.