Un tânăr de 25 de ani şi-a ÎNJUNGHIAT de trei ori tatăl,...

Un tânăr de 25 de ani şi-a ÎNJUNGHIAT de trei ori tatăl, l-a lăsat într-o baltă de sânge şi a fugit. De la ce a pornit conflictul

0
DISTRIBUIȚI

criminalUn tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat de trei ori tatăl cu un cuţit de bucătărie pentru că l-a luat la întrebări după ce i-a furat mai multe bunuri din casă şi l3e-a vândut să facă rost de bani ..

“S-a dispus începerea urmăririi penale şi reţinerea inculpatului Darius-Cătălin Codreş,  în vârstă de 25 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor săvârşită asupra unui membru de familie.


Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, în timp ce se afla la locuinţa tatălui său din Lupeni, pe fondul unui conflict spontan determinat de sustragerea şi vânzarea unor bunuri din locuinţa acestuia, inculpatul a aplicat tatălui său mai multe lovituri cu un cuţit de bucătărie în mai multe părţi ale corpului, cauzându-i mai multe plăgi înjunghiate, respectiv, o plagă hemitorace stâng, o plagă splenică şi o plagă înjunghiată penetrantă toraco-abdominală stângă cu lezarea de organe interne. Leziunile produse deşi necesită pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijire medicală, dacă nu survin complicaţii, au determinat pierderea splinei şi au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate pentru salvarea căreia a fost necesară intervenţia medicală promptă şi calificată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Huendoara, procurorul Mirela Negruţiu.

După ce şi-a înjunghiart părintele l-a lăsat într-o baltă de sânge şi a fugit. A fost găsit la câteva ore de poliţişti şi dus la secţie pentru audiere. Tatăl său a rămas internat în spital.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.