Cadou ratat de Iepuraş: subpasajul de la Michelangelo nu poate fi finalizat...

Cadou ratat de Iepuraş: subpasajul de la Michelangelo nu poate fi finalizat nici la al nouălea termen. Cum explică primarul Robu

1
DISTRIBUIȚI

Deschiderea circulatiei pe Parvan intersectia cu Michelangelo  20 Decembrie 2014 23

Este oficial: lucrările de la pasajul rutier Michelangelo din Timișoara nu vor putea fi finalizate decât după Paști, aceasta fiind a noua dată anunțată de primar și apoi amânată.


Edilul șef Nicolae Robu a declarat astăzi că „la Michelangelo necazul este că temperaturile noaptea sunt foarte scăzute. Ba este un grad, ba două. Pentru mâine sunt anunțate temperaturi de minus un grad. Lucrările sunt finalizate în cel mult două săptămâni, dar în perioada în care se pot face aceste operațiuni finale trebuie să fie peste cinci grade Celsius și ziua și noaptea”.

Cu toate că acum vremea nu este una prielnică, edilul este sigur că timișorenii vor circula în această vară prin subpasaj. „Imediat după Paști o să dau dispoziția de începere a lucrărilor. Începând de atunci, în două săptămâni va fi totul finalizat în partea subterană”, a completat primarul.

Mai mult, edilul nu a pierdut ocazia de a dezminți informațiile conform cărora ar exista probleme legate de implementarea proiectului: „Nu este nicio problemă specială, unii au început să fabuleze văzând că nu se finalizează”.

1 COMENTARIU

  1. Hai sa va zic adevarata problema! Sunt infiltratii puternice de apa in partea cea mai joasa,aparute din neexecutarea conforma proiectului! Sunt iremediabile in aceasta faza! Se pot doar „pansa” o perioada de timp dupa care vor iesi la iveala! Va fi apa in permanenta in pasaj,garantat 100%! Partea cu temperatura scazuta e o minciuna ordinara,nu are nici o legatura, doar nu se pune tapet exterior!:))) Va mint astia incontinuu,si lumea îi crede pe cuvant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.