Primarul Robu, AMENINȚAT de Titu Bojin, în direct: „Lae, vrei să-mi pun...

Primarul Robu, AMENINȚAT de Titu Bojin, în direct: „Lae, vrei să-mi pun echipamentul și să vin în studio?”. Vezi dialogul FABULOS dintre cei doi și de ce refuză edilul pupăturile președintelui CJT

1
DISTRIBUIȚI

robu si bojin victorie.

Ceartă ca la grădiniță între cei mai importanți doi oameni politici din Timiș: primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și președintele CJT, Titu Bojin. Aceștia au avut un dialog ridicol, după ce pesedistul a intervenit telefonic în emisiunea în care era invitat edilul.

Momente antologice în cadrul emisiunii dedicate sportului de la postul local Tele Nova. Intervenția telefonică a șefului CJT, Titu Bojin, a degenerat rapid înspre o ceartă cu invitatul, nimeni altul decât primarul Timișoarei, Nicolae Robu, venit să laude performanța promovării lui ACS Poli.


Totul a început de la considerațiile pesedistului pe seama timpului petrecut de edil pe Facebook.

Întrebat de Robu în spirit de glumă de contul de Facebook (n.r. ”Ai cont?!”), Bojin a vrut să pluseze și a declanșat o ceartă. ”Domnul Robu are timp să stea pe Facebook… Eu nu, eu am județul Timiș, e mai mare. El are doar orașul”, a fost replica care l-a înfuriat pe primar. ”Acest partid încearcă să-mi spună că îmi pierd vremea pe Facebook… Nu fă glume de astea, vorbește serios”, a fost răspunsul tăios al lui Robu.

”Lae, vrei să-mi pun echipamentul și să vin în studio?”, a continuat Bojin, care a încercat să explice că a glumit. Nicolae Robu a dezvăluit însă ”răni” mai vechi: ”Ai mimat că ți-ar părea rău … și ți-am zis să nu mă mai pupi când ne vedem și tot ai venit să mă pupi”. ”Bine, mergi pe direcția asta…”, a conchis Bojin. În continuare Nicolae Robu s-a arătat deranjat și de faptul că președintele CJ Timiș vorbise despre orgoliul său în disputa cu suporterii.

Situația a devenit tot mai tensionată, iar moderatorii emisiunii au încercat să liniștească spiritele, fără prea mult succes.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.