Artificii şi atmosferă incendiară la petrecerea de deschidere a sezonului de la...

Artificii şi atmosferă incendiară la petrecerea de deschidere a sezonului de la Văliug, cu Maestros Del Ritmo şi Alex Kennon FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1981350482">

pontonSezonul de party a pornit cu dreptul în weekend-ul trecut la Ponton Casa Baraj din Văliug, unde o sumedenie de timişoreni au avut parte de o petrecere memorabilă încheiată la orele dimineţii, în cadrul căreia a mixat invitatul special Alex Kennon.

Artistul, care a mai fost prezent în aceeaşi locaţie dar şi în Timişoara, a reuşit să întreţină atmosfera incendiară la faţa locului, iar petrecăreţii s-au bucurat de o noapte magică, din meniul căreia nu au lipsit nici artificiile.

Alex Kennon s-a născut în sudul Italiei şi a făcut cunoştinţă cu muzica prin intermediul unor artişti ca Enigma, The Cure sau Massive Attack. Alături de rezidenţa sa în celebrul club Privvilewge din Ibiza, artistul a susţinut o serie de seturi de succes în cluburi din Germania, Anglia, Italia, Suedia, Elvetia. De-a lungul anilor a fost invitat la evenimente alături de John Digweed, Reboot, Kevin Saunderson, MANDY, Groove Armada, MK, Dj Sneak, SIS, Betoko, Ilario Alicante, Josh Wink, Dennis Ferrer sau Kellerkind. Alături de el, la petrecerea de la Ponton Casa Baraj au mixat şi Maestros Del Ritmo, „echipa“ formată din John Trend şi Eless.

Foto: Mihai Toth

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.