Bărbat rupt în bătaie și lovit cu capul de ziduri în plină...

Bărbat rupt în bătaie și lovit cu capul de ziduri în plină stradă, fără ca nimeni să intervină. Care este reacția celor care au filmat scandalul VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

bataie-arad-strada

Un bărbat a fost luat la pumni şi dat cu capul de pereţi, fără ca vreun trecător să intervină sau să sune la 112.

Imaginile şocante au fost filmate pe strada Mihai Eminescu din Arad, la doi paşi de sediul Poliţiei. Un bărbat a fost lovit cu pumnii în faţă şi dat cu capul de pereţi, timp de câteva minute. Omul a fost luat prin surprindere de agresor, care a reuşit să-l sperie într-atât încât victima nici nu a mai avut curajul să povestească ce i s-a întâmplat, scrie aradon.ro.


Vizibil buimăcit de bătaia pe care a încasat-o, bărbatul agresat a declarat că a fost vorba de o „problemă de familie”, iar cel care l-a bătut este un… prieten. Potrivit martorilor care au asistat la scenă şi au auzit discuţia dintre cei doi, bărbatul agresat a luat-o pe coajă pentru că „s-ar fi dat la nevasta” bătăuşului.

Trecătorii care au asistat la imprevizibila întâmplare au evitat să intervină între agresor şi victima sa şi nici măcar nu au sunat la 112, conform aceleiași surse.

2 COMENTARII

  1. In **** mea bine ca ala merge lejer si filmeaza cand ala isi ia bataie in ***** masi de jigodie ca in loc sa ii ia apararea ala filmeza! Foarte frumos !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.