Formarea ALDE, motiv de IRONIE pentru PSD. Cum comentează şeful social-democraților din...

Formarea ALDE, motiv de IRONIE pentru PSD. Cum comentează şeful social-democraților din regiunea de vest, Ion Mocioalcă

1
DISTRIBUIȚI

ALEGERI PSD TIMISOARA09_resize

Fuziunea dintre Partidul Conservator şi Partidul Liberal Reformator stârnește reacţii diverse în rândul politicienilor. Noua formatiune politică, formată recent, poartă numele de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE).

Fostul lider al PC Timiş, europarlamentarul Maria Grapini a condamnat fuziunea, nefiind de acord cu decizia de la centru.


Mai mult, locul acesteia de la conducerea filialei Timiş a fost luat de consilierul judeţean Ion Daviţoiu. Acesta a declarat pentru presa locală că „am preluat ca interimar. Prin noua fuziune a PC cu PLR, doamna Grapini nu a vrut să continue acest proiect, urmând proiectul dânsei cu Partidul Puterii Umaniste. Acum, după o consultare între colegii de pe plan local, care ne-am debarasat de aripa aceea și cu conducerea PC de la București s-a luat decizia ca eu să fiu nominalizat președinte interimar al Partidului Conservator”.

Nici PSD nu vede cu ochi buni fuziunea dintre cele două partide, deşi nu au fost puţin membrii care s-au bucurat de plecarea Mariei Grapini. Pe un ton serios, şeful regiunii de vest, Ion Mocioalcă a declarat că „cine nu înţelege importanţa acestei fuziuni, nu face parte din actuala clasă politică şi cei care o contestă foarte tare nu înţeleg că este un moment foarte important şi decisiv pentru România”. Întrebat concret care este importanţa acestei fuziuni, Mocioalcă a spus că „importanţa este că s-a făcut un partid care, din punctul meu de vedere va avea peste 5% la ultimele alegeri”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.