Om de afaceri timișorean prezent în topul Forbes: „Nu am avut niciodată...

Om de afaceri timișorean prezent în topul Forbes: „Nu am avut niciodată facturi de 3.000 de euro la telefon”. Cum îl apără pe primarul Robu și ce spune despre fondurile europene VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

ovidiu sandor 3

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a reușit „performanța” de a cheltui din bani publici aproximativ 3.200 de euro doar pentru traficul de date și apeluri telefonice, după ce a fost plecat o săptămână în concediu în Emiratele Arabe Unite. Invitat în această seară în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE pentru a vorbi despre Timișoara Art Encounters, un eveniment cultural dedicat artei contemporane organizat pentru prima oară în orașul nostru, și nu numai, omul de afaceri Ovidiu Șandor a fost întrebat dacă a avut astfel de facturi la telefon.

„Facturi atât de mari nu am avut. Sunt o persoană care nu vorbește mult la telefon. De obicei nici nu fac deplasări în afara Europei, în zone foarte exotice, așa că nu am avut de ce să am facturi așa de mari ca cele ale primarului Nicolae Robu”, a explicat Ovidiu Șandor. Vă amintim că antreprenorul timișorean are o avere estimată în topul „Forbes 500 Miliardari” la 22 de milioane de euro.

Omul de afaceri a ținut, totuși, să-i ia apărarea edilul șef.


„Pe de o parte, e normal ca o persoană care are o astfel de funcție, cu astfel de răspunderi, să fie mai mereu în contact cu primăria, cu ce se întâmplă în oraș. Nu este corect ca cineva să conteste această nevoie. Cred că Nicolae Robu nu și-a dat seama cât de repede se învârte contorul atunci când ești pe alt continent și așa s-a ajuns la această factură uriașă. Nu cred că a fost o încercare de a fi nesăbuit cu banii publici”, a mai precizat Ovidiu Șandor.

Omul de afaceri a mai fost întrebat de către moderatorul emisiunii de ce nu se implică în viața politică sau administrativă, însă Ovidiu Șandor a ținut să precizeze că nu are de gând să facă acest lucru dintr-un motiv simplu. „Nu cred că aș putea fi la fel de performant în domeniul politic sau administrativ și tocmai de aceea nu-mi propun o astfel de carieră. Cred că pot face lucruri și din poziții care nu au de-a face cu politica sau cu administrația. Politica nu înseamnă doar sisteme partide politice, ci ca noi toți ca cetățeni să contribuim cu ceva în societate, să punem o cărămidă”.

Tot în cadrul emisiunii din această seară, Ovidiu Șandor a vorbit și despre atragerea de fonduri europene. „Nu aș face un proiect doar de dragul de a cere fonduri europene. Ce face un antreprenor este că atunci când are o idee de business se uită la sursele de finanțare pe care să le utilizeze pentru finanțarea acelui business. Mă refer la un credit bancar, bursă sau finanțare europeană. Dar niciuna din cele trei nu înseamnă neapărat că este soluția perfectă. Banii care vin de la Uniunea Europeană sunt nerambursabili, dar vin cu o grămadă de angajamente, de promisiuni pe care trebuie să le îndeplinești, vin cu costuri birocratice suplimentare”, a conchis Ovidiu Șandor.

1 COMENTARIU

  1. cand primesti autorizatii de construire intr-un perimetru atat de mic,unde s-a realizat o aglomerare urbana de neimaginat,nu poti ficritic la adresa primarului..care este !
    desigur lucrurile bune sunt de laudat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.