Călătorie de COȘMAR pentru pasagerii trenului InterRegio Timișoara – București. Ce s-a...

Călătorie de COȘMAR pentru pasagerii trenului InterRegio Timișoara – București. Ce s-a întâmplat FOTO

1
DISTRIBUIȚI

tren defectat severin (2)

Restricțiile de viteză impuse pe perioada caniculei nu sunt singurele probleme cu care se confruntă CFR. Trenul InterRegio care a plecat din capitală în această dimineață, la ora 10.45, și ar fi trebuit să ajungă la Timișoara la ora 19.47, s-a defectat în județul Mehedinți, la câțiva kilometri de Drobeta Turnu-Severin, în jurul orei 16.00.

Trenul a devenit o saună în doar câteva minute, iar cele câteva sute de călători au început să iasă din vagoane, în câmp, pentru a căuta umbră, în timp ce controlorii nu puteau să le spună când se vor pune din nou în mișcare. Dinspre Drobeta Turnu-Severin a fost adusă locomotiva unui marfar, care să împingă garnitura din spate, însă până la urmă trenul a pornit prin propriile puteri, după mai bine de o oră sub soarele arzător, doar ca să se oprească din nou, la 17.30.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Trenul s-a pus în mișcare din nou și a ajuns la Drobeta Turnu-Severin, întârzierea fiind, până acum, de două ore.

UPDATE 2 Garnitura și-a continuat drumul spre Timișoara, însă problemele tehnice au făcut ca aerul condiționat să nu mai funcționeze.


Căldura sufocantă i-a determinat pe călători să ceară personalului CFR să deschidă geamurile, care însă erau blocate (în ideea că un tren climatizat nu are nevoie de geamuri deschise), astfel că angajații companiei feroviare au fost nevoiți să folosească șurubelnițe.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.