O nouă veste proastă primită de preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu,...

O nouă veste proastă primită de preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, de la instanţă

1
DISTRIBUIȚI

iotcu la dna 5

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, a primit, astăzi, o nouă veste proastă de la Tribunalul Timiş. Acesta a fost trimis, în urmă cu patru zile, în judecată, în stare de arest, de către DNA Timişoara pentru trafic de influenţă după ce a fost prins cu 10.000 euro în mână. Astăzi, în camera preliminară, judecătorul a respins solicitarea lui Nicolae Ioţcu de revocare a arestului preventiv şi înlocuirea acestuia cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar, considerând-o temeinică şi legală decizia de arestare pronunţată anterior trimiterii în judecată.


Arestul preventiv în cazul lui Ioţcu expiră în 15 septembrie. Încheierea din camera preliminară poate fi atacată cu contestaţie în 48 de ore, aceasta urmând să fie analizată de Curtea de Apel Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. La brutarieee pe viataaa! cu hotii astia nesimtiti! ce moaka de taranoi mafiot sicilianoss are! asta a condus Aradul?? bravoss! asa meritati ca falkaka v-a spalt creierii cu socru’su si base! bravoss aradeni! va meritati soarta!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.