Şcoala a început cu corn şi lapte pentru elevii din Timiş, dar...

Şcoala a început cu corn şi lapte pentru elevii din Timiş, dar fără mere, care ar fi trebuit să fie distribuite GRATUIT. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

laptele si cornul

Zeci de mii de elevi din judeţul Timiş au fost întâmpinaţi, la început de an şcolar, şi cu lapte, corn sau biscuiţi, care sunt acordate gratuit micuţilor printr-un program guvernamental. Din păcate, elevii din judeţul Timiş nu vor primi în grabă mere la şcoală din partea Guvernului, asta pentru că firmele nu se prea înghesuie la licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean Timiş.

Francisc Halasz, inspector şcolar adjunct în cadrul ISJ Timiş, ne-a declarat că laptele, cornul sau biscuiţii ajung pe băncile micuţilor de la grădiniţele cu program normal, dar şi a celor înscrişi în clasele 0 – VIII.


În total, este vorba de aproximativ 50.000 de copii din Timiş. „Mere nu s-au primit încă şi cred că o să mai dureze. În anul trecut şcolar, contractele au fost semnate abia în primăvară, pentru că CJT a organizat licitaţie şi nu s-a prezentat nimeni”, a explicat Francisc Halasz.

Vă reamintim că şcoala a început luni, 14 septembrie, pentru peste 90.000 de elevi din judeţul Timiş. 18 unităţi de învăţământ au debutat în noul an şcolar fără autorizaţie sanitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.