Viceprimarul Aradului neagă implicarea în dosarul prostituatelor minore de la Timișoara. Cum...

Viceprimarul Aradului neagă implicarea în dosarul prostituatelor minore de la Timișoara. Cum îl contrazic stenogramele

0
DISTRIBUIȚI

titiriga

Viceprimarul Aradului, Cătălin Ţiţirigă, se disculpă în legătură cu apariția numelui său în dosarul fetelor de liceu transformate în prostituate de lux, la Timișoara, în rețeaua coordonată de Paul Mânzu. În vila acestuia se organizau orgii, cu fete și cocaină, la care participau, pe lângă oameni de afaceri bogați din Timișoara și Arada, magistrați, doctori, dar și DJ Manzotti.

Viceprimarul arădean a transmis un comunicat de presă în care își face publică dezamăgirea că este târât în scandalul sexual.


„Am fost șocat și revoltat să aflu că numele meu este târât în scandalul penal cu prostituate de lux. Nu am nici o legătură cu acest scandal, am comunicat deja asta jurnaliștilor care m-au contactat. Întrucât informația falsă continuă să fie promovată în spațiul public, sunt nevoit să revin cu precizarea că nu am absolut nicio legătură cu activitățile din acest caz și subliniez că niciodată nimeni nu mi-a solicitat să dau explicații în această speță! Nu am o problemă cu faptul că a fost înregistrat telefonul unei persoane cu care am avut la un moment dat o discuție oarecare. Consider însă incalificabil modul în care o parte a mediei a folosit intenționat fraze scoase din contextul convorbirii pentru a târî numele meu într-un scandal urât, cu care, repet, nu am și nu am avut nimic de-a face”, transmite viceprimarul arădean, prin intermediul purtătorului de cuvânt al Primăriei Arad.

Din interceptările adunate în dosarul de prostituție reiese, însă, altceva. Într-una din discuțiile surprinse de SRI, capul rețelei, Paul Mânzu, ia legătura cu una din fete, pentru viceprimar, iar în altă discuție vicele îi relatează lui Mânzu că a luat contact cu fata și îi cere liderului rețelei fotografii cu aceasta.

Sursa foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.