Consiliul Judeţean Timiş are trei proiecte pentru construcţia de locuinţe sociale şi...

Consiliul Judeţean Timiş are trei proiecte pentru construcţia de locuinţe sociale şi ANL. Ce detalii a oferit vicepreşedintele Călin Dobra

0
DISTRIBUIȚI

anl

Veşti bune pentru medicii care lucrează la Spitalul Judeţean, dar şi pentru mai mulţi angajaţi ai CJT, care în curând vor primi locuinţe sociale din partea Consiliului Judeţean Timiş. Momentan instituţia are în curs de finalizare mai multe proiecte în acest sens.Vicepreşedintele CJ Timiș, pesedistul Călin Dobra, a informat că în cadrul unui imobil preluat de la Medicină Legală se vor amenaja nu mai puţin de 48 de locuinţe, adică 44 de garsoniere şi 4 apartamente.


Mai mult, Dobra spune că la începutul anul viitor vor începe lucrările la alte două blocuri, care vor fi construite prin ANL, pe calea Martirilor. Pe lângă proiectele amintite mai sus, CJT are în plan să amenajeze locuinţe sociale şi în cadrul unui imobil de pe strada Matei Milo, care a fost preluat tot de la Ministerul Apărării.

„E vorba de un imobil P+4 etaje, unde vom demara în regim de urgenţă un proiect, astfel încât anul viitor să putem să realizăm locuinţe. Suntem obligaţi să predăm 50% din locuinţe către angajaţii Miniserului Apărării din judeţul Timiş. (…) La ultimul plen al CJ s-a dat o hotărâre privind semnarea contractului pentru construcţia unor blocuri prin ANL. Am purtat discuţii cu reprezentanţii Agenţiei şi sper ca până săptămâna viitoare să se semneze contractul pentru că suntem prinşi pe lista de investiţii. După această etapă se va demara proiectul pentru realizarea a două blocuri cu 88 de unităţi locative, în total, care vor avea şi parcările aferente. La fel, din acesta, 50% din locuinţe vor ajunge către angajaţii Ministerului Apărării”, a declarat Dobra. Cel mai probabil lucrările la cele două blocuri vor debuta în primăvara anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.