Dorin Cândea continuă hărţuirea jurnaliştilor de la PRESSALERT.ro. Vezi pentru ce INFRACŢIUNE...

Dorin Cândea continuă hărţuirea jurnaliştilor de la PRESSALERT.ro. Vezi pentru ce INFRACŢIUNE le-a făcut plângere după ce a pierdut procesul civil

0
DISTRIBUIȚI

dorin-candea-3 flip

Dorin Cândea, fost consilier judeţean PDL, fiind apoi unul dintre protejaţii preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, pesedistul Titu Bojin, continuă acţiunile de hărţuire a jurnaliştilor de la PRESSALERT.ro. Asta după ce acum trei ani am dezvăluit, când era director al Registrului Auto Român, faptul că a fost condamnat pentru înmatricularea de maşini cu documente falsificate. De asemenea, PRESSALERT.ro a prezentat legăturile acestuia cu mafiotul Sergiu Băhăian, aşa cum au stabilit procurorii DIICOT. Site-ul nostru a relatat şi despre faptul că Dorin Cândea a fost numit cu susţinerea lui Bojin din nou la RAR Timiş, dar a fost demis la scurt timp.

Vă reamintim că la începutul anului, Cândea a cerut Judecătoriei Timişoara să-i oblige pe jurnaliştii Dragoş Boţa şi Loredana Codruţ să-i plătească daune morale de 30.000 euro şi ştergerea tuturor articolelor de pe site în care se vorbeşte despre faptele sale, considerând că articolele urmăresc „scopul vădit de a-mi prejudicia în mod special imaginea publică şi activitatea politică”.


Judecătoria Timişoara a respins, în iulie, acţiunea, obligându-l pe Cândea la plata a 2.500 lei, cheltuieli de judecată.

La sfârşitul lunii septembrie, Dorin Cândea prin avocatul său a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara în care îi acuză pe jurnaliştii Dragoş Boţa şi Loredana Codruţ de săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. „Este evident o nouă încercare de hărţuire a noastră. Nu ştiam că jurnaliştii sunt poliţişti sau procurori ca să se poarte abuziv. Condamnatul Dorin Cândea a reclamat procurorilor pentru purtare abuzivă şi un PFA. Penibil. Astfel de acţiuni de intimidare nu ne vor face să cedăm, ci ne ambiţionează şi mai mult să continuăm să prezentăm cititorilor noştri adevărul, oricât de mult i-ar deranja pe cei vizaţi”, a declarat jurnalistul Dragoş Boţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.